Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej23

Jestem brzydki i mam juz dosc takiego zycia

Polecane posty

Gość Hej23
Przez całe życie spotykam się tylko z pogardą..szyderczymi komentarzami..lekceważeniem..nie mam przyjaciół bo wstydzą się kogoś tak wyglądającego..nieważne że jestem inteligentny.wygadany.wrażliwy..do każdego podchodzę z szacunkiem i uśmiechem..że jestem wesoły i lubię innym poprawiać humor..nie mam szans na milosc..i to boli najbardziej..ludzilem się jeszcze że może faktycznie te normalne dziewczyny nie patrzą tylko na wygląd..ale to bzdura..nie chce tak dłużej żyć..co z tego że mam ponad 190cm jestem szczupły i wiem że gdyby ktoś mnie pokochał zrobiłbym wszystko dla dziewczyny..nigdy bym jej nie zdradził..zawsze by miała we mnie wsparcie..skoro nawet jeśli dalaby mi szansę nigdy nie pociągałbym ja fizycznie i wkoncu by mnie zdradziła lub zostawiła..wszystko przez twarz..nienawidzę jej i siebie..nawet nie wiecie jak bolą wasze-ludzi pięknych-komentarze o brzydalach..nawet nie wiecie ile dajecię nam bólu i łez

Gość XPMaximusDominus
zostań aktorem jak Belmondo

Gość gość
a ty to taki owaki czy naprawde koszmar ???

Gość realcoral
jesli wyglad nie jest Twoim atutem to musisz sie czyms zajac, czyms co Ci sprawi radosc i w czym mozesz byc genialny, reszta przyjdzie sama.

Gość gość
Na starosc wszyscy bedziemy brzydcy

Gość gość
Tak..choć w sobie nie widzę nic odrazającego..to widać jestem potworny..skoro każda osoba na ulicy odwraca wzrok z pogardą..i ciągle komentuje..wiem że to bez sensu..jedyne wyjście to samobójstwo

Gość gość
nie marwt sie znajdziesz swoja polowke napewno.zazwyczaj super przystojny facet to skonczony d*pek wiem o tym doskonale.a co uwazasz ze w twojej twarzy jest nie tak?

Gość gość
pieniądze zmieniają wszystko i otwierają drzwi. Zapraszam do mnie www.pieknoiuroda-fm.pl szczegółowe dane na stronce. Głowa do góry!!

Gość gość
Ale to jest problem tylko z twarzą? Może po prostu jesteś zamknięty w sobie, trzymasz się na uboczu? Takich ludzi inni częściej odrzucają, robią im różne docinki, lekceważą ich. Może to twój sposób bycia prowokuje innych do zaczepek, a nie od razu twarz- bo nie wierzę, by jedynie "za twarz" kogoś odrzucano. http://niesmiali-forum.waw.pl/index.php

Gość gość
za gdybys byl przystojniakiem to bys zmienial laski jak rekawiczki i to one by plakaly ze je rzucasz. life is brutal