Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć porządną dziewczynę kiedy dobrze zarabiam mam mieszkanie auto

Polecane posty

Gość gość

Staram się wychodzić do ludzi, poznawać nowe kobiety ale wszystko się kończy na tym że są to materialne, łatwe d****i. Kiedy słyszą że jestem "ustawiony" (jeżęli tak można powiedzieć) to pierwsze co robią to rozkładają nogi...Gdzie są te kobiety dla których ważna jest wierność, oddanie, a nie kasa i auto?

Gość gość
powychodzily za s*******now ktorzy zarowno wiernosc jak i oddanie maja w gleboko w odwloku bo mozna przeciez miec ciastko i zjesc ciastko jak sie czlowiek dobrze postara

Gość gość
Po prostu noie pokazuj tego. Na randke idz do kawiarni. Ubierz sie na luzie. Przyjdz pieszo lub przyjedz srodkiem komunikacji miejskiej albo jeszcze lepiej pozycz jakis zwykly, kilkunastolatni samochod od kolegi.

Gość gość
Te kobiety są w związakch. Po co opowiadasz o stanie posiadania?

Gość gość
dla inych nawet nóg nierozkładaja zreszta czego oczekujesz ? przecież media mówia ze tak maja robic ;/

Gość XPMaximusDominus
zapisz się do oazy hahahahahahaha,

Gość gość
na oazach podobno też już sie zaczyna moda wkradać na pokaz mody ;/

Gość gość
Myślisz że nie próbuję? Pierwsza, druga, trzecia randka na luzie, potem rozmowa i same zaczynają się pytać ile zarabiam, gdzie mieszkam, jaki mam samochód...chwilą wyciągania "finansów" i już chcą tylko jednego :( Może i na oazę zapisać się trzeba, bo takie rzeczy jak wierność czy oddanie są dla mnie ważne.

Gość i dobry dla mnie bądź
przecież w samym temacie podkreślasz fakt że czegoś się dorobiłeś. skoro podkreślasz to widocznie szukasz lasek co tak jak ty zwarzają na to co się ma. poza tym porządna mogłaby nie chcieć takiego przechodzonego bo przecież korzystałeś z tego że te nogi rozkładały? na mnie rzeczy materialne nie mają znaczenia na wille z basenem i pokój z kuchnią reaguje z równą obojętnością , ale jestem z facetem który na mnie zasługuje, więc wybacz...

Gość gość
szukaj takiej, ktora tez juz sie dorobila... a przy slubie intercyza :classic_cool:

Gość gość
Nie musisz mowic prawdy. Mowie Ci przyjedz starym samochodem. Uwierz, sa kobiety dla ktorych kasa nie ma wiekszego znaczenia. Dla mnie przede wszystkim licza sie uczucia, rodzina.

Gość i dobry dla mnie bądź
*zważają

Gość XPMaximusDominus
no warunki początkowe, są niezłe, ale trzeba cię gościu przetestować po względem seksualnym, bo to co masz to nie wszystko, liczy się też dobry seks

Gość gość
A ja szukam porządnego chłopaka i za nic nie mogę znaleźć. Ja młoda, ładna, na dobrych studiach, z domu dość majętna i dziewica :-D

Gość gość
nie masz się czym martwić. tacy idioci których reprezentujesz, nie mają problemu z nadmiarem forsy :) co najwyżej dostało im się w spadku i tak szybko jak przyszły, tak szybko znikną. także twój problem niebawem zniknie :)

Gość gość
"tacy idioci których reprezentujesz, nie mają problemu z nadmiarem forsy" - a ty za kogo się śmieciu uważasz :) Ja do wszystkiego doszedłem ciężką pracą, a widzę ze ty zazdrościsz :) Do roboty, może też na coś będzie cię stać.

Gość weraaaaaam
ile masz lat,skad jestes ?chetnie cie poznam:) szukam "porządnego",uczciwego,odpowiedzialnego,mądrego faceta... kasa nie jest wazna :) niestety wokol same prostaki,lalusie,pajace albo jakies starszne zarozumiale gbury.

Gość gość
ja nie narzekam, nie mam też fobii, że każdy z kim się spotykam chce mnie okraść ani nie jestem skąpa :) więc to tobie życzę szczęścia, bo będziesz go potrzebować :)

Gość gość
Śmiesznie jest jak te materialne d****i już sie zrzuciły - że kasa w spadku, że pewnie sex nie taki, hahahah :D Facet wam prawdę napisał, lecicie tylko na dolary puste k***y i taka prawda :D 🖐️

Gość weraaaaaam
jesli masz mieszkanie i jakis tam samochod to nie wydajesz mi sie milionerem :) o ktorego sie bija kobiety :D sooory... moj brat ma super domek i nowe audi z salonu....moi znajomi poodbnie co rusz wczasy na majorce...:) to jest ful wypas i przepych...a ty sie tu szczycisz własnym M i samochodem.Przeciez to dzisiaj prawie ze norma:) ja nei szukam milionera,szukam fajnego,wartosciowgo faceta:)

Gość gość
Kobiety XXI wieku to materialistyczne szmaty i taka prawda.