Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem z mężem

Polecane posty

Gość gość

A raczej ze sobą,denerwuje mniej że on ma powodzenie.Nie jest jakiś bardzo przystojny ale ma to coś w sobie.Jest inteligentny,bardzo męski,przedsiębiorczy. Jestem z nim 10 lat i wiecznie któraś chciała mi go odbic ,straciłam przyjaciółkę,wiele koleżanek,nawet zajęte czy mężatki nie miały skrupułów

Gość lysy sqrwiel
a on niewiniatko totalne? :D

Gość gość
Nawet dziewucha w macu ,: dla tego pana to potrójnie bitej śmietanki do kawy itp.ma tak ktoś? Dziewczyny to d****i patrzą tylko jaki samochód,ze ciuchy drogie zegarek i zero zasad

Gość gość
wysyla sygnaly, a one reaguja. do niego miej pretensje, one sa obcymi babami i niczego ci nie obiecywaly

Gość gość
Jakie sygnały? Im bardziej wierny tym bardziej wyrywają

Gość gość
Nikt tak nie ma? Jak sobie radzicie z kobietami czychajacymi na waszych facetów? Mój się 2 razy wychylił Pierwszy raz wiele lat temu rozstaliśmy się bo wyrwała go małolata mis nastolatek spotkał się 2 razy i wrócił jak pies Drugi raz uwziela się na niego kolegi dziewczyna,modelka bardzo ładna,ja odpuscilam obserwowałam licząc się nawet z rozwodem. On widać zauroczony,schudl ,myślami był w innym świecie ale ogarnął się.