Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościowa

Jecie obiad wspólnie w niedzielę

Polecane posty

Gość restauratorka
25.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość taaa, bieda nie pojdzie do reatauracji bo nie ma za cosmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxx A ty bogata? To żryj ścierwo restauracyjne, fuj!!!!! Lubisz pierogi? pyszniutkie, farsz ze stolików 4, 6 i 7 Sosiki? -super - zlewki po odświeżaniu kawałków mięsiwa[ze stolików 9 i 10] - to dlatego takie smaczne, bo trzeba zabić smak potrawy macierzystej, już niezbyt świeżej - Smacznego!!! Trochę już poznałam,nigdy w knajpie, wolę kiełbaski z biedronki.

Gość gość
to smaczego:D kielbaska z biedronki:D mozna i tak, ale ja taka to psu kupuję:D

Gość gość
jak nie mam pomysłu na obiad to gotuję wielki kociołek warzyw - fasolka szparagowa, marchew, ziemniaki, kalafior,,kalarepa, dynia lub kabaczek, cukinia - całość polewam masłem z bułką tartą. Dla mięsożernych jakiś kotlecik dodaję. Knajpa też nie dla mnie - siostra od 12 lat pracuje i zreaziła mnie swoimi opowieściami ...

Gość gość
te kiełbaski z biedronki moze nie są dobrej jakości, ale przynajmniej nie przeszły maltretowania przez kilka ludzkich szczęk - tych rodzimych i tych sztucznych.

Gość gość
bieda zawsze sie usprawiedliwia:D

Gość gość
edzenie w restauracjach - czy wiemy co tak naprawdę jemy? Dziś jedząc w renomowanej sieci restauracji natknęłam się na kawałek szkła w jedzeniu. Dla mnie to był coś szokującego! Nie spotkałem się nigdy z takim czymś. Tak zastanawiałem się co jeszcze mogło być w dzisiejszym jedzeniu, cóż za niespodzianki. Jeżeli tak człowiek pomyśli co może tam się jeszcze w tam jedzeniu znaleźć, to odechciewa się jedzenia poza domem. A wy jadacie często w restauracjach i knajpach? Mieliście podobne przygody? Jak wtedy się zachowujecie?

Gość KingaPocheć
Ja z mężem i dziećmi jemy co niedzielę obiad w Domu Kresowym!Mają super jedzonko w fajnych cenach!Dodatkowo świetny jest u nich klimat i super obsługa!