Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola tola

pogadam kulturalnie o seksie

Polecane posty

Gość lola tola
jaki seks lubisz? jest coś czego nie znosisz? mnie np. wkurza jak partner jest za szybki:-P

O za szybki to ja raczej nie jestem ;-) Jaki lubie. To zalezy . Uwielbiam piescic . O tak naprawde uwielbiam. Jezycykiem krecic w c*pce , ssac ja spijac soczki . Pokrecic jezorkiem w tyleczku - w obie strony bo ja tez strasznie lubie :-P Uwielbiam kiedy kobieta mnie dosiada jesli potrafi to robic jest naprawde z***biscie

Gość lola tola
fajna pozycja, bo wtedy można być na swoim mężczyźnie i na nim... poskakać:-P

Gość gościarka
ja dojeżdżam swoje faceta jak konia...troche posuwistymi r****mi aby stymulować łechtaczkę mmmm uwilbiam to mam wtedy niesamowity orgazm

Gość lola tola
ważne by obojgu było super:-P

Gość gościarka
i uwielbiam jak całkiem z zaskoczenia mnie bierze tzn robię coś a on nagle przychodzi chwyta mnie za pupe albo pierś wsuwa potem ręce pod bluzkę i pięsci moje piersi i juz wtedy robie sie mokra potem zdejmuje mi ta bluzke i stanik i ssie i całuje i pieści..mmmm w tym czasie wkłada rękę w majtki i pieści a potem to już jestem tak napalona ze moze mnie brac jak chce i gdzie chce :p

Bo tak jest najfajniej :-) Ja czasem na sam koniec zabieram sie za palcoweczke az slicznie tryska. Mniam :-) piekny widok i te slodkosci :-)

Gość gościarka
dobra palcówka tez doprowadza mnie na szczyt

Gość gościarka
albo uwielbiam pobudki :D kiedy śpię a budzi mnie język mojego faceta tu i tam :P cóż za piękny dzień wtedy mam po takim poranku :)

Gość lola tola
narobiliście mi smaka, idę się przewietrzyć albo na seks:-P

Gość gościarka
ojj ja bym też chciała w tej chwili jakiegoś ostrego seksu niestety facet w delegacji musze poczekać tydzień

Gość gościarka
seksik z rana jak śmietana :) nie ma nic piękniejszego jak taki cudowny początek dnia

Gość gościarka
radze sobie sama jak go nie ma ;)

Gość gość
Jak będziecie chcieli poznać więcej osób, z którymi będziecie mogli porozmawiać o seksie to zachęcam do odwiedzenia mynago pl. Sam tam przesiaduję i jest tam wiele fajnych ludzi.

Gość Wolff
Ja bym zaczął od stóp, później coraz wyżej... kiedy doszedłbym do c*pki, ssałbym ją, wkładał paluszek, później drugi delikatnie ruszając obydwoma, pieściłbym łechtaczkę językiem. Nie zapominał bym o dwóch misiach wyżej i ich wisienkach.. Ssałbym je, lekko wykręcał sutki i delikatnie przygryzał, brał całe do buzi.. achh.. Rozmarzyłem się ;p