Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was denerwuje w waszej pracy

Polecane posty

Gość gość
A ciebie?

Gość gość
brak pracy.

Gość aadddddds
28 lat, nigdy nie pracowałem🖐️

Gość gość
Blokowanie etatów przez tłumoków co to po studiach nie potrafią ani pisma napisać, bo na polskim nie uważali, ani etatów policzyć, bo z matmy uciekali.

Gość gość
Podejście do drugiego człowieka. Pracuje z nauczycielami i oni każdego mają za nic.

Gość gość
u mnie w pracy jest jeden taki gościu który siedzi obok mnie i cały czas podkreśla, że na nic nie ma czasu tylko ciągle pracuję w pocie czoła. Oczywiście ja wiem że p******i i założę się że 90% czasu poświęca na opierdalanie się i podglądanie innych ludzi przez neta.

Gość gość
Najgorsze jest blokowanie etatów przez nauczycieli emerytów.

Gość gość
u mnie w pracy jest jeden taki gościu który siedzi obok mnie i cały czas podkreśla, że na nic nie ma czasu tylko ciągle pracuję w pocie czoła. Oczywiście ja wiem że p******i i założę się że 90% czasu poświęca na opie**alanie się i podglądanie innych ludzi przez neta. X Przyjeżdża do domu i cały czas z********a i myśli że ktoś mu wierzy w to co mówi - nie wiem może ktoś mu płaci żeby tak mówił.

Gość gość
co mnie denerwuje w kazdej pracy jaka wykonywalem to to ...ze robisz to dla kogos ze jestes na skiniecie palca ze musisz rano wstawac gdy wcale nie ma sie na to ochoty ze nie lubisz tego co robisz a najgorsze ze jeszcze tyle lat tego niewolniczego trybu zycia przede mna

Gość gość
To, że jak pokażesz, że coś więcej potrafisz to na pewno wejdzie to w twój zakres obowiązków.

Gość gość
dokładnie, tez mnie życie nauczyło, że w pracy nie należy być nadgorliwym...ale mnie jeszcze bardziej denerwuje mój szef, to idiota który nas ogląda przez kamerki i przydziela nam stanowiska bez najmniejszego ładu i składu

Gość gosc ona__
a mnie wkurza osoba, z którą pracuję i w sumie tyle, reszta ok

Gość gość
że tnie się fejs