Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto doradzi jak schudnac

Polecane posty

Gość gość

hej kto mi powie jak schudnac 2 kg na msc????????????????

Gość Olcia Dubicka
2 kg na miesiąc to żaden problem. Metod odchudzania jest mnóstwo aż głowa od tego wszystkiego boli ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość degraza
Cwiczenia! Sama dieta uzyskujemy zwisajaca skore. A mysle ze ograniczenie slodyczy.. Czyli cukrow. I proba ograniczenia tluszczu, czyli smazonego. Duzo wody, bez kawy- to rozregulowuje organizm. Godzine po wstaniu sniadanie. To ppdstawowy posilek. I co 2 h jakas przegrycha. :) owoce, warzywa. Na co masz ochote. To tylko brzmi groznie. ;) najgorzej wejsc w ten rytm.

Gość gość
Cwiczyc co najmniej 3 razy w tygodniu jak nie wiecej. Jesc 5 malych posilkow. Ostastni do godz 18. Pic duzo wody i cherbaty zielonej.

Gość gość
a schudne jak jem zdrowe obfite snaidanie a potem juz mniej ? bo ja mam tak ze najwiecej jestem glodna rano a pozniej juz jem duzio mniej

Gość Moniczkaq12
Ja też z rana jestem głodna, ale potem jakoś wytrzymuję. Mam dietę od dietetyka, którą stosuje już od trzech tygodni. Do tego dołączyłam bieganie i pływanie. Na razie waga powoli się zmniejsza, ale jeszcze sporo mi brakuje do celu. Może jak wezmę i kupię sobie dokładnie takie kapsułki wspomagające odchudzanie http://nutrina.pl/30,african-mango.html to mi szybciej tej nadwagi ubędzie.