Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem z córką

Zmartwiony ojciec

Polecane posty

Gość Problem z córką

Jestem przerażony tym co być może robi moja córka. Od dawna myślałem o zasponsorowaniu jakiejś młodej dziewczyny z czatu. Wiec dzisiaj postanowiłem ziścić ten plan. Napisała do mnie młoda kobieta, miała nick 'Ona_szuka_na...', podała się za Małgorzatę, wiek 19 lat. Szczegóły spotkania mieliśmy umówić przez telefon. Dzwonię na podany przez nią numer a tu wyświetla mi się kontakt do mojej córy... Nie wiem co mam teraz robić, ona mi napisała że spotyka się tak tylko czasem. Jak rozegrać tą sytuację?

Gość gość
jaki ojciec taka córka. A nie pomyślałeś, że córka może być przerażona tym,że chcesz sponosorować jakąś młódkę?

Gość gość
przepraszam,czy pan to Woody Allen ?:P

Gość gość
youtube . com / watch?v=aCIyH5S-xnA

Gość Problem z córką
Ale ona nie wie o tym co ja robię. Jestem dorosły, to moja prywatna sprawa. Z jej matką już dawno jesteśmy po rozwodzie. A ona ma dopiero 16 lat. Jestem kompletnie załamany, przecież do cholery mogłaby natrafić na jakiegoś świra.

Gość Ejdzent  bOlek
podeslij wspolnika z kasa :p, :P, :P

Gość bezradna mama
Oj to nie fajnie. Postaw sprawe jasno ze wies o tyk ae z kad przeciez nie musisz powiedziec albo spotkaj sie z nia i powiedz ze zrobikes to specjalnie bo miakes takie podejrzenia. Swoja droga umawiac sie z dziewczynami w wiekuswojeh corki nie jest normalne ...

Gość gość
Ty dasz curce kieszonkowe ona Tobie .... i po problemie

Gość gość
0/10 swoja droga, nawet jesli bylaby to prawda, to masz wyjatkowo glupia corke, ktora uzywa tylko jednego numeru telefonu. ja mam 3: jeden do "interesow", jeden do krecenia na boku, a trzeci taki oficjalny, ktory ma moja rodzina i znajomi.

Gość gość
przerazony jestes?? a co TY sam robisz ,??? zenada i poziom faceta

Gość gość
Spotkaj się z nią i powiedz,że to ukartowałeś bo podejrzewałeś, że w to się bawi Zawstydź na maksa

Gość bezradna mama
Dokladnie tak zrob jak wyzej napisane

Gość Problem z córką
Teraz to w ogóle odechciało mi się już spotykać w ten sposób. Boje się tylko tego, że będzie się wszystkiego wypierać ale wiem, że jak najszybciej trzeba zainterweniować bo jeszcze stanie się jej jakaś krzywda. Ale na smyczy też nie mogę jej trzymać przez całe życie, i tak zrobi co będzie chciała. A chciałbym właśnie podejść do tej sprawy żebym miał pewność, że już nigdy tego nie zrobi. Tylko za cholerę nie wiem jak. A szesnastoletniej dziewczyny bym nie ruszył, jak już pisałem córka podała, że ma 19 lat.

Gość Problem z córką
Myślicie, że tak właśnie powinienem zrobić? A co jeśli ona z kolei będzie mnie oskarżać o to, że ja jestem sponsorem? Co jeśli będzie się mną brzydzić?