Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie uwazacie ze patrole policyjne z policjantkami sa nieudolne

Polecane posty

Gość gość

? Slyszalem ze to ogromny problem w policji. Nikt nie chce miec w patrolu (2 osobowym) kobiety bo musi robic za 2och. Taki policjant podobno czuje sie jakby byl sam i nie ma mocy obezwladniajacej taki patrol. We wroclawiu to ogromny problem. Chuliganeria i zuleria doslownie sobie jaja robi z takich patroli. To wszystko przez te smieszne parytety

Gość gość
to nie jest żaden patrol ale "patrol" (pseudo-patrol, quasi-patrol)chodzą takie prześmieszne dziewczyneczki z przytroczonymi pałkami i hardymi minami, a tymczasem każdy wyrośnięty gimnazjalista :O wdeptały taki "patrol" w ziemię :O przed kim mnie te dziewczynki mają bronić? przed bandytami? buhahahahah. jak ja sobie sobie nie poradzę to trzy takie "patrole" :O sobie nie poradzą. a ile kosztuje taki badziew??? mąż mojej przyjaciółki (były policjant) opowiadał że faceci w komendzie napisali do komendanta wojewódzkiego otwarte pismo, z żądaniem, żeby już więcej nie przyjmować kobiet do policji, bo jak się idzie z taką na "patrol" to nie wiadomo, czy bronić jej (bardzo są harde te dziewczynki), czy całą uwagę skupić na sobie bo WIADOMO że z jej strony nie będzie żadnej realnej pomocy. ostatecznie :O niech już i będzie jedna-dwie dziewuchy na komendę - ale niech siedzą za biurkiem albo przeszukują złodziejki sklepowe a nie ZAPEWNIAJĄ PORZĄDEK :O na patrolach (czytaj- rozśmieszają do łez przestępców i irytują podatników) 🖐️

Gość gość
To prawda kobieta jako kompan w takich zawodach gdzie trzeba się liczyć z agresją. Nie jest dobra. Pamiętam, gdy miałem kiedyś taką sytuacje, ze złodziejem gdy zaczął się stawiać i być agresywny. Musiałem zap*****lać za dwóch, bo koleżanka stała i się przyglądała tylko. A na mnie jeszcze presja była bo ona patrzy. Policjantka na ulicy to wielka pomyłka, za biórkiem to co innego. Ale nie w sytuacji gdy napotykasz na agresywne osoby.

Gość gość
Szczegolnie za biórkiem

Gość gość
Najpierw roz*****i zawód nauczyciela - tzn sfeminizowali = kompletna utrata autorytetu Potem niemal doszczętnie sfeminizowali sądy = ocena pracy sądów to głównie inwektywy Teraz się biorą za feminizowanie policji i wojska - zgroza mnie ogarnia ! - zajmie taka c*pka etat na którym powinien pracować budzący respekt facet i jeszcze będzie przekonana że jest "groźna i wyszkolona". I rzeczywiście - cała ta szopka za nasze pieniądze! :O

Gość Ja288
Niestety ale to prawda, lataja setki filmow na youtube z tych interwencji gdzie w patrolu jest policjantka. Beznadzieja. Wyglada to zenujaco :o

Gość gość
Bez obaw. Jeszcze za naszego życia kobiety wrócą tam gdzie ich miejsce - do garów! Dlatego ja popierałem, popieram i będę popierać ISLAM!

Gość gość
Fakt, kobieta w wojsku to pośmiewisko dla krajów zachodnich. Przyjdą muzułmanie gdzie w wojsku są sami faceci i nie będą się pier***ć. Nie mówie tu o krajach muzułmańskich gdzie się demokratyzuje na siłe. A takich czysto muzułmańskich. A z tego co widać na świecie, konflikt z muzułmanami będzie na pewno.

Gość gość
No a co? Jak ktoś jest agresywny to ta dziewczynka w mundurze ma się z nim bić? :D Jeszcze by jej przywalił z pięści i co?? Bubu na kilka tygodni! Albo zęby wybite :D Po to poszła do policji?? Widziałem kiedyś taki film: policjanci prowadzili jakiegoś kolesia, a baba w mundurze go szarpała (strasznie była odważna mając u boku trzech kolegów) więc w końcu koleś się w*****ł - zawinął jej sierpowego - od razu cała hardość z niej uleciała :D - skuliła się, złapała za pysk i skupiła na płaczu :D 🖐️

Gość gość
Nic nie zrobimy z tym dewiactwem, cywilizacja upada. Pryznam, że sam jestem ciekaw jak zareagują kobiety, gdy muzułmanie zaczną dominować w europie i wprowadzać prawo koraniczne. Chciałbym zobaczyć w tedy te feministki :P. Kiedyś emerytowana polka powiedziała mi, że jak patrzy dzisiaj na nasze młode polki i to jak się zachowują teraz. W odniesieniu do tego jak było za jej czasów. To powiedziała, że im się w d****h z tego dobrobytu poprzewracało. I cały świat stoi do góry nogami.