Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się jak idiotka

Polecane posty

Gość gość

Więc tak mam przyjaciela , który ma dziewczynę wczoraj ją poznałam pojechaliśmy razem na imprezę był nawet miło , ale dziś do mnie zadzwonił i powiedział że się rozeszli nie byłam zdziwiona bo co chwilę są razem raz nie ona ma dziwne jakieś jazdy obraża się na niego o byle co i nie odzywa się nawet po dwa tygodnie , więc ja go pocieszałam że ma sobie dać spokój ze ona go tylko wykorzystuje a on biega koło niej jak piesek , ale ona na mówiła go żeby on do mnie zadzwonił i udawał a ona słuchała i a pózniej ona do mnie zadzwoniła i mnie zbeształa . Ale ja go znam od urodzenia ja mu powiedziałam prawdę co o tym myślę . On mnie jako facet nie interesuje jest tylko przyjacielem fajnie z nim się rozmawia i tyle . Co byście zrobiły na moim miejscu

Gość gość
bym zbesztala jego i w ogole skreslila takiego kumpla

Gość gość
Dziękuję właśnie mam zamiar to zrobić

Gość gość
i to ma byc dobry kumpel,ktory daje się podpuszczać jakiejś zafiksowanej babie?? daj sobie z nim spokoj jak najszybciej,bo bedziesz jeszcze przez niego miala wieksze jazdy !

Gość gość
Dziewczyna myślała, że jesteś konkurencją. Każda by się tak poczuła. My dziewczyny jesteśmy zazdrosne o inne.. Ale co ten koleś odwalił to masakra! Szmata straszna no sory.. Olej gościa!

Gość gość
Dziękuję wam dziewczyny oleję , on ma 35 lat a ona 33 zachowali się jak dzieci niech spada tylko mi przykro że on to zrobił , ja nie długo biorę ślub a ona o tym wiedziała więc o co ona jest zazdrosna jak ja bardzo kocham swojego narzeczonego

Gość Lou_dres
ale ona na mówiła go żeby on do mnie zadzwonił i udawał a ona słuchała i a pózniej ona do mnie zadzwoniła i mnie zbeształa . MASZ DO CZYNIENIA Z PARA PSYCHOPATOW to nie jest powod zebys czyla sie jak idiotka

Gość gość
był już taki sam temat

Gość gość
A dlaczego ty masz czuc sie jak idiotka?to on powinien tak sie czuc zachowal sie jak malolat to swiadczy tylko o nim.nie przejmuj sie.ja bym na twoim miejscu ja bym juz z nim nie gadala