Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiiczkaa

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość Wiiczkaa

Cześć, dzisiaj współżyłam z moim chłopakiem. Był to mój pierwszy raz. Nie bałam się, nie wtstydziłam, gdyż wcześniej pozwalaliśmy sobie na pieszczoty oralne. Było romantycznie, świece, płatki róż, długa rozgrzewka i te klimaty. Wchodził we mnie bardzo powoli i ostrożnie, tak stopniowo. Jednak poczułam okropny ból. Że musieliśmy przerwać :/ Nie wszedł nawet do połowy. Łącznie wykonaliśmy 5 prób. Cały czas bolało.. Nie było krwawienia. Sama nie wiem czy błona mi pękła :c Boję się, że kolejny raz będzie bolał tak samo :/ Gdy chłopak wprowadził go 5 raz, było lepiej, chociaż czułam również trochę bólu. Potem przerwaliśmy, bo miałam kompletnie dość. Jak myślicie, co jest? Może dacie jakieś pozycje, aby 'mniej bolalo'? Jeśli w ogóle będzie bolało?

Najprostsze rozwiazanie idź do ginekologa i popros zeby jesli błona nie jest przerwana wyciał ci ja lub naciał dopowiednio. Pozniej odczekkajcie az wszystkos sie zagoi i uzyjcie naprawde duzej ilosci oliwki w zelu johnsona i niech wprowadzi penisa bardzo powoli. Jak juz bedzie w tobie cał polezcie tak kilka minut bez zadnych ruchow postarajsie go troche puciskac miesnaiami pochcwy ajak juz poczujesz sie komfortow to niech powoli zacznie sie w tobie poruszac ale delikatnie i powoli bez walenia jak młotem pneumatycznym. Ja sie kochacie macie duzo czasu i ngdzie sie nie spieszycie. Jesli bol bedzie sie utrzymywał to nie ch wyjdzie z ciebie i kupcie sobie zestaw sztucznych cłonkow o roznej srednicy takich jak do penetracji analnej od najcienszego do takiego jak rubosc jego członka tylko stalowych lub szklanych i bez wibracji tylko sztywnych. Zacznijcie od tego najcienszeszego i tak 2 tygodnie pozniej połowa grubosci jego człona kolej ne 2 tygodnie, kolejne 2 tygodnie to ten o grubosci jego członak . Naprawde duzo oliwki w zelu. A Jak juz bedziesz czuła sie komfortow z tym najgrubszym to na kolejnym spotkaniu powtorzzcie ccały romantyczny wieczor. I to bedzie tak naprawde twoj pierwszy raz. to bardzow azne zeby go powtorzyc zebys miała przyjemne wspomnienia. Ale nic nie roiobcie na siłe i z bolem bo dostaniesz zwarcicy a ztego naprawde cieko wyjsc. Powodzenia. I odezwij sie jak ci poszło

Gość gość
Przeciez to post sprzed roku :) Mysle ze do tego czasu juz sobie poradzila. Ale zestaw czlonkow w roznym rozmiarze mnie rozwalil :)

Gość gość
Dużo oliwki powinien dostać wilk, brakuje mu jej w glowie

Moze wy klawiaturowcy opiszecie jak wygladał wasz pierwszy raz, moze uda wam sie mnie przekonac ze działacie nie tylko na klawiaturze. A daty jej wpisu nie zauwazyłem bo wyskoczył jako pierwszy temat