Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wszystkiego dość

Polecane posty

Gość gość

Przestałem być szczęśliwy w aktualnym związku bo dziewczyna tylko drze na mnie mordę przy każdym problemie. Zamiast przechodzić przez życie z kimś kto by mnie wspierał mam obok wredną babę która przy każdej okazji przysłowiowo "tłucze mnie wałkiem". A zostawić jej nie potrafię-lata razem, wspólni znajomi (właściwie większość jej bo ja raczej samotnikiem jestem), strach przed tym jak się ogarnę od nowa bez niej etc. W pracy jest do d**y do tego zarabiam cholernie mało, na studiach (które powinienem już skończyć) lipa kompletna i to że próbuję robotę pogodzić z nauką nie pomaga. Do tego wszystkiego gdy było mi kompletnie źle i czułem że mam dość poznałem dziewczynę. Niestety ma faceta i podobno jest szczęśliwa w związku. Super po prostu. Najgorzej dobija mnie to ostatnie. Do reszty depresyjnych myśli doszło jeszcze to że chciałbym być z nią a nie mogę bo szanse na odbicie aktualnemu facetowi widzę jako zerowe.

Gość gość
ty tchórzu no tak kto ci garcie i śmierdzace skarptey wypierze

Gość gość
Komplikujesz sprawę, są prostsze sposoby, walnij ją w ryja i powinna się poprawić, jak nie to popraw z kopa i tak do skutku :-)

Gość gość
Jasne. Skarpety czy ugotować potrafię sobie samemu. Od partnerki oczekuję partnerstwa. Nie zostawienia wszystkiego na mojej głowie a potem darcia ryja.

Gość gość
widzisz, i przez to samotne, atrakcyjne kobiety jak ja nie moga nikogo znalesc. tez sie zastanawiam, dlaczego tylu fajnych facetow jest w zwiazku z poczwarami, a ja atrakcyjna, lubiaca sex, inteligentna, majaca hobby i znajomych, kobieta jestem sama? i zakochalam sie w facecie, ktory tez jest pod pantoflem swojej starszej, brzydkiej smoczycy, ktora go wrobila w dziecko. ma jaja, zeby sie ze mna spotykac na sex, ale boi sie ja zostawic (z powodow, ktore wymieniles, min wspolni znajomi, ktorzy bo go zjedli jak by ja zostawil).

Gość gość
No to k***a siedź z tą swoja heterą jakeś c**a...C***a nie baba, sorry że tak piszę. Jesteś tchórz i pantoflarz i jak Ci to odpowiada to sobie tak zyj, i wylewaj tu swe żale bo to jedyne co Ci pozostało. Jesteś facetem bez jaj

Gość gość
taaa ryczy na niego bez powodu :S widac,ze facet to niedołega, studiów nie umie skonczyc, mało zarabia. pewnie synuś mamusi, za nową d**ą się rozgląda, zamiast naprawic stary zwiazek...