Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednak nie podobaja mi siedziewczyny z malymi piersiami

Polecane posty

Gość gość

Umowilem sie dzis z kolezanka z akademika, mieszka z nia taka wspollokatorka z 2 roku. Jest troche niska ale ma duze piersi i taki odstajacy tylek. Fajne to jest :) kolezanka jest wyzsza ale taka troche plaska i powiem wam ze przy tamtej troche biednie to sie prezentuje. Kiedys twierdzilem ze cycki nie sa takie wazne ale jak poznalem ta marte to zmienilem zdanie. Sa w chuuuuj wazne :)

Gość kobieta z małym biustem
Cieszę się bardzo, że po raz tysięczny zostałam o tym poinformowana.

A ja uważam, że kobieta z małymi piersiami to jak niski facet, a nie facet z małym przyrodzeniem. To raczej rozciągnięta pochwa czy niezbyt pociągające wargi sromowe są ,,odpowiednikiem" małego qtasa...

Co za roznica. Raczej to jak facet z waskimi ramionami i kurza klatka, cos w tym stylu. Niski facet to raczej jak wysoka baba.

A poza tym nie wiem po co o tym opowiadać wszem i wobec i to jeszcze na babskim forum? Myślisz, że my kobiety z małymi biustami nie jesteśmy świadmowe tego że was kręcą wielkie bimbały? Ech, faceci... A potem dziwicie się, że mamy kompleksy. Nie pozostaje mi nic innego jak mieć na was wy*ebane, w przeciwnym wypadku można nabawić się poważnego doła. I tak już mam obsesję na punkcie swojego biustu (a wcale nie jest mikroskopijny, w dodatku jest naprawdę ładny i jędrny). i innych części ciała. Wszystko PRZEZ WAS.

Cha cha cha. Daruj sobie. Ale fakt, że twarz mam niezłą. Spójrz sobie chociażby na Martę Żmudę-Trzebiatowską, Shakirę; uważasz że są do niczego bo mają małe biusty? Nie wyglądają jak kobiety?

Gość gość
ChciAlabym miec male a nie tw zwisy, bluzki zadnej nie moge kupis, golfa, dekoltu bo sie cycory wylewaja

Ciesz się lepiej z tych swoich zwisów, ja mam sterczące piersi, ale jak widać sa do niczego, a więc Tobie moge pozazdrościć, nawet jeżeli zwisają do pasa - nie piszę tego złośliwie. :)

Gość gość
zamienie sie, mam dosc tych cyckow

Chętnie wezmę ze 2 rozmiary. ;)

Gość 65477834903
A mi to zwisa i mam obojętne podejście czy ma piersi jak balony czy ma jak cytryny. Zawsze patrzę pod tym kątem czy ma poukładane w głowie i czy jest samodzielna.

Gość gość
Ja mam mały biust, jakis nie zauważyłam zeby faceci nie gapili się na dekolt gdy jest większy czy przy sytuacji intymnej stronili się od dotykania go, ki się wydaje ze cycki to cycki jak facet widzi ze kobieta krzyczy z rozkoszy jak się ja dotyka to chyba większej różnicy mu to nie robi.. Oczywiście jak mu się podoba całokształt. Są oczywiście tacy którzy są fanami dużych biustów rtak jak np dużych kobiet i też z chuda się nie przespia, ale dziewczyno wiesz ilu jest facetów na świecie? Nie będę pisać ze mam najpiękniejsze cycki mi samej u kobiet podobają się większe ale moje dostarczają mi zawsze tyle przyjemności ze nie mogłabym na nie narzekać...