Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikiiix

Miesiaczka po tabletkach

Polecane posty

Gość kikiiix

Hej. Jak odstawilam tabletki w srodku blistra, po 10tabletce i mialam 6dniowe krwawienie, to kiedy powinnam dostac juz normalna miesiaczke? Miesiac po tym krwawieniu z odstawienia czy miesiac po krwawieniu z wczesniejszego odstawienia miedzy blistrami?

Gość kikiiix
Podnoszę temat. Zapomnialam sie o to zapytac ginekologa.

po odstawieniu może być tak że nie będziesz miała okresu przez jakis czas

Gość kikiiix
Hmmm... Troche mi to nie odpowiada, bo po pierwsze - bardzo sie stresuje i bede sie stresowac jeszcze bardziej jak nie dostane szybko miesiaczki, po drugie - mam juz przepisane inne tabletki i szybko chcialabym je zaczac brac, bo gumka mnie paralizuje (panicznie boje sie ciazy).

może akurat u Ciebie tak nie będzie, ale dużo kobitek tak ma . Ja raz po odstawieniu nie miałam 4 miesiące.

Gość kikiiix
Mam straszne paranoje, ze znowu zajde w ciaze, mimo ze kochalismy sie w prezerwatywie i final nie byl we mnie. Ostatnio wymyslilam sobie tez, ze jak mam na dloniach nasienie i umyje rece mydlem i woda, to i tak pozniej jezeli sie dotkne, zajde w ciaze. No chore! Zrezygnowalismy z seksu do czasu rozpoczecia nowych tabletek, bo chyba bym oszalala.

Gość gość
odstawiłaś te tabletki całkiem? a potem masz zamiar zacząć brac kolejne tak? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam... Ja jak zmieniałam tabletki to jak jeden blister mi sie skończył zrobiłam przerwę 7 dniową i zaczeła normalnie kolejny blister nowych tabletek. Mi ginekolog powiedział, że takie odstawianie tabletek wyrządza wiecej szkody niż korzysci i nie powinno sie tego robić :/

Gość kikiiix
Tak, zamierzam przy miesiaczce zaczac inne tabletki. Wiem, ze tak sie nie powinno robic, ale wczesniej mialam niekompetentnego ginekologa, ktory kazal odstawic mi tabletki. Teraz chodze juz na szczescie do nowego. Do byla moja pierwsza przygoda z tabletkami, wiec nie za bardzo bylam w tym temacie ogarnieta.