Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża Drugie kreski jaśniejsze FOTO

Polecane posty

Gość gość

Miałam dostać okres, ale jej nie dostałam, zrobiłam test wyszła jedna kreska. Okres dostałam po dwóch tygodniach i to dość słaby trwał tylko 3 dni, przy czym nie był zbyt obfity. Jakieś 3 dni po tym okresie zrobiłam test, najpierw była jedna kreska, a po jakimś dłuższym czasie na teście były dwie z tym że ta druga ledwie widoczna. Trzy dni później powtórzyłam test i ta sama sytuacja druga kreska pojawiła się może po godzinie też słaba ale trochę bardziej widoczna od tej na pierwszym teście. Nie wiem co o tym myśleć, boję się że wpadłam. Kolejny okres powinnam dostać 9 września, nie wiem co robić, był ktoś w podobnej sytuacji Tu jest zdjęcie pierwszy test od góry to ten robiony wcześniej http://i43.tinypic.com/28t89qs.jpg

Gość gość
Gdybyś przeczytała ulotkę dołączoną do testu to wiedziałabyś, że wynik testu odczytuje się tylko i wyłącznie po kilku minutach od zrobienia testu. Potem należy test wyrzucić. Jakiekolwiek kreski, które pojawiają się później nie oznaczają ciąży. Po 15 minutach test jest nieważny!!!!

Gość gość
Moja kolezanka miala ta sama sytuacje, wyciagla test ze smieci i byly 2 kreski. Potem okazalo sie ze jest w ciazy. Dlatego boje sie bo ja mam ta sama sytuacje ale okresu dalej nie mam juz ponad tydzien spoznienia. Najpierw czysty test a po godzinie widoczna slaba czerwona kreska. O Boze nie wiem co mam myslec.

Gość gość
A ja uważam ze te testy wskazują na ciąże, jednak po takim terminie kreska powinna być już wyraźna i niestety moim zdaniem to wskazuje na jakąś bardzo słabą ciąże, lub ciąże pozamaciczną gdzie beta w tym przypadku jest znacznie słabsza :( idź zrób badanie BetaHCG w laboratorium dostaniesz wynik czy to ciąża czy nie i z wynikiem do gin.

Gość gość
w przypadku ciąży pozamacicznej beta jest wysoka, czasami nawet aż za bardzo

Gość gość
w przypadku ciąży pozamacicznej beta jest niska i bardzo wolno rośnie

Gość gość
gosc 16:20 ma racje. Beta może prawidłowo wzratac w przypadku pustego jaja płodowego. W przyzpadku pozamaczicznej wzrasta wolno. Najważenijszy jest wzrost bety więc badnaie powinno być wykonane dwukroteni