Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lillianka 91

czy wasi rodzice też

Polecane posty

Gość lillianka 91

zapisują każda wydaną złotówkę na was i wypominaja wam przy byle okazji ile to kasy i na co wydali?

Gość gość
na zarcie tez?

Gość lillianka 91
na wszystko,nawet stwierdzili,że za dużo jem:-D

Gość gość
jak mozna decydować się na dzieci,a pózniej wypominac im ile kosztują:-(

Gość gość
Powiedz im, ze dobrze ze zapisują bo będziesz wiedziała jakie kwoty możesz przeznaczyć by im pomoc na stare lata.

Gość gość
Nie, moi rodzice nawet nie chcą abym się do rachunków dokładała z narzeczonym. Jedynie to "niespodziewanie" robimy większe zakupy bo nam aż głupio że nawet złotówki od nas nie chcą... Współczuję autorce bo to nie jest normalne zachowanie rodziców...

Gość lillianka 91
tez tak sobie kiedyś pomyślałam,ciekawe jak sytuacja się odwróci i to oni na stare lata będa pod moja opieką,jak się poczują kiedy przyniose im zeszyt i pokaze ile musze do nich dokładać,odpowiedż oczywiście będzie jedna,jestes wyrodną córką i jak tak można:-D chore to jest

Gość gość
Powiedz im, ze dobrze ze zapisują bo będziesz wiedziała jakie kwoty możesz przeznaczyć by im pomoc na stare lata.

Gość gość
zapytaj ich dlaczego zdecydowali sie na dziecko skoro teraz wypominaja , ja mialam podobna sytuacje i wyprowadzilam sie z domu , mieszkam z chlopakiem juz 2 lata i jest super ... Ile masz lat ?

Gość gość
zapytaj ich dlaczego zdecydowali sie na dziecko skoro teraz wypominaja , ja mialam podobna sytuacje i wyprowadzilam sie z domu , mieszkam z chlopakiem juz 2 lata i jest super ... Ile masz lat ?

Gość lillianka 91
ma 23 lata,niestety nie mam możliwości wyprowadzki,wiem,ze to jedyna szansa na normalność,ale z drugiej strony to przykre,że rodzice tak podchodza do tematu