dagusiaaa 0 Napisano Sierpień 26, 2013 Jestem mamą, mój brzuch to tragedia. Nie mam czasu na ćwiczenia, bardzo dużo chodzę bo około 8 km dziennie. Jaki znaleźć sposób na widoczny spadek wagi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 tez mam problem z brzuchem slyszalam ze na brzuch jest dobra dieta sb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagusiaaa 0 Napisano Sierpień 26, 2013 mój brzuch jest tragiczny. nogi nie sa takie złe, ale od pasa w górę to kiepsko. mam brzydkie ramiona, beznadziejny brzuch. łykałam Lena 30+ ale mizerny efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 a juz bralam rozne tabletki i tylko kase wydalam i to b duzo a brzuch jak byl tak jest a ile sie smarowalam ile na krenmy wydalam i nic lepsza dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 ja chyba zrobie diete mz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 a masz jakas diete na oku? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagusiaaa 0 Napisano Sierpień 26, 2013 ja to próbowałam wiele diet już, ale bezskutecznie. mam taki głupi plan bo juz przerabiany wiele razy- zrezygnować z kolacji no i jem owoce i warzywa. Ciężko wytrwać zwłaszcza jak efektów brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość funfulek Napisano Sierpień 26, 2013 po dziecku tez mialam okropny brzuch ale wzielam sie za siebie, cwiczenia i deitka, nie bardzo rygorystyczna ale jednak, ćwicze 45 minut 4xtygodniu, do tego figura extraslim na szybsze spalanko i duuuzo wody podczas treningu. Waga spada jak ta lala, cwicze z ewka chodzakowsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klopsik11 Napisano Sierpień 26, 2013 ja też po ciąży jestem, no brzuch flak co zrobić. zaczęłam ćwiczyć, mi pani w aptece też poleciła figurę extraslim, więc też biorę przed treningiem, narazie 5kg mi poszło, a już 2 miesiące. masuję też brzuch,wcieram kremy. mam nadzieję,że dojdę do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 funfulek jaka to dieta? co jesz a czego unikasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 Rewolucja w odchudzaniu!!! Tysiące zadowolonych klientów!!! Masz dosyć nieskutecznych det i środków odchudzających? Waga ciągle stoi w miejscu lub przybierasz nadal na wadze? Green Coffee zielona kawa 1000 w kapsułkach -Hit z USA. Dostępna już w Polsce! Tysiące zadowolonych klientów.Najskuteczniejsza kuracja odchudzająca- ogranicz apetyt. Najskuteczniesze odchudzanie wejdź i sprawdź sama na : www.sklep-vitality.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 Rewolucja w odchudzaniu!!! Tysiące zadowolonych klientów!!! Masz dosyć nieskutecznych det i środków odchudzających? Waga ciągle stoi w miejscu lub przybierasz nadal na wadze? Green Coffee zielona kawa 1000 w kapsułkach -Hit z USA. Dostępna już w Polsce! Tysiące zadowolonych klientów.Najskuteczniejsza kuracja odchudzająca- ogranicz apetyt. Najskuteczniesze odchudzanie wejdź i sprawdź sama na : www.sklep-vitality.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olcia Dubicka Napisano Sierpień 26, 2013 Aktywność fizyczna w postaci chodzenia też jest dobra :) Każda aktywność jest lepsza od siedzenia przed telewizorem do góry brzuchem :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 Ja osobiście polecam treningi z trenerem personalnym. Moja pani trener (http://aniamatusik.pl/) potrafi bardzo mocno zmotywować mnie do działania i przestrzegania diety. To ważne, bo niestety sama nie potrafię się kontrolować :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2014 Karnet na siłownię !!!! Chodzę do Fitness Klubu Marcelinka jestem bardzo zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach