Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viiktoriiaa

CZY TO MOŻE BYĆ

Polecane posty

Gość Viiktoriiaa

Witam . mam problem i nie wiem co o tym myśleć jakoś od 2- mieś zauważyłam że powiększa mi się brzuch miałam mdłości , kręciło mi się w głowie odrzucało mnie od palenia objawy jak w ciąży tylko że miałam normalne miesiączki to może być ciąża ? brzuch jest okrągły i większy nie mogę się położyć na brzuchu bo mnie uwiera mam wrażenie jak by coś tam było dziwnie mi w nim jak na nim leże . co o tym sądzicie ?

Gość gość
A tak do lekarza iść nie łaska? Testy ciążowe nie są drogie... a krwawienie z tego co wiem może się pojawić w pierwszych miesiącach ciąży. Mniejsze ale zawsze.

Gość Viiktoriiaa
mam iść z mamą czy sama?

Gość Viiktoriiaa
nie chce na razie iść do lekarza a testu nie ma sensu chyba na razie. chciałam znać opinie najpierw no bo wydaję mi się że okres jest normalny nie mniej obfity czy coś więc nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
Nie, do internisty :/ do ginekologa na usg.

Gość Viiktoriiaa
nie chce na razie iść do lekarza a testu nie ma sensu chyba na razie. chciałam znać opinie najpierw no bo wydaję mi się że okres jest normalny nie mniej obfity czy coś więc nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
Trzeba być zacofanym w rozwoju żeby podpisywać się czyimś nickiem i robić sobie jaja . widać zrobiła to osoba z bardzo niskim ilorazem inteligencji ... "Viiktoriiaa a do jakiego lekarza? pediatra,laryngolog?" "Viiktoriiaa mam iść z mamą czy sama?"

Gość Viiktoriiaa
zawsze chodziłam z mamą,ale teraz sie wstydzę,bo ogoliłam ciipke i nie wiem co mamusia na to:-(

Gość gość
zostawie to bez komentarza nie będę zniżać się do tego poziomu bo to jest dno

Gość Viiktoriiaa
zostawie to bez komentarza nie będę zniżać się do tego poziomu bo to jest dno