Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbnm

Moja dziewczyna jest bardzo mało inteligentna

Polecane posty

Gość xcvbnm

Najgorzej jest jak zabieram ją do znajomych a ona chce zabłysnąć i palnie taką głupotę że wszyscy się za głowy trzymają i patrzą na nią jak na idiotkę. Ogólnie jedyne o czym ma pojęcie to kosmetyki, programy na mtv i dyskoteki nic więcej. Taka stereotypowa blondynka. A najgorsze jest to że się w niej zakochałem jak w żadnej innej wcześniej :O Braki w inteligencji nadrabia tez urodą. Gdybym miał ją ocenić to dałbym jej 9+/10. Jednak jej głupota mnie denerwuje szczególnie przy znajomych, bo sam na sam się już do niej przyzwyczaiłem. Czy powinienem z nią być?

Gość pracownik Duni
najlepiej zdecyduj juz dzisiaj, bo uroda ma to do siebie ze mija :classic_cool:

Gość gość
rżnij póki kochasz, taki seks jest najlepszy

Gość helen zasss
A dobra jest w TE klocki? :classic_cool:

Gość gość
poczatek zwiazku to hormony i rozowe okulary. kiedy chemia wygasnie i popatrzysz na nia trzezwo jej uroda ci nie wystarczy. ten uklad jest skazany na porazke, ne trzeby byc znawca by to stweirdzic

Gość gość
poczatek zwiazku to hormony i rozowe okulary. kiedy chemia wygasnie i popatrzysz na nia trzezwo jej uroda ci nie wystarczy. ten uklad jest skazany na porazke, ne trzeby byc znawca by to stweirdzic

Gość gość
uroda faktycznie szybko przeminie - głupota niestety nie a wiem ze swojego doświadczenia to raczej z wiekiem będzie coraz głupsza :(((

Gość gość
Jak można mowić o zakochaniu się w kimś tylko za jego urodę?

Gość helen zasss
Czyli co? Te głupie już nie mają prawa być kochanymi? :(

Gość gość
jesteś osioł xxxxl aż żal, po pierwsze liczy się bardziej opinia znajomych niż dziewczyna,jak jest dla nich za głupia to się z nimi nie spotykajcie,po drugie jesteś dziwny by gorzej nie mówić,że w ogóle nie zwracasz uwagi na intelekt i po trzecie, Ty wiesz co czujesz więc ja nie wiem czy masz z nią być

Gość gość
między nogami każda z nich ma to samo - w głowie nistety nie :((((

Gość facet_76
Pomyliła ci się chęć r****nia z zakochaniem. Za długo z nią nie wytrzymasz.

Gość xcvbnm
Tylko ja jej nie kocham tylko za urodę, w tej jej bardzo niskiej inteligencji jest coś seksownego pociągającego, sam nie wiem co. A co do seksu to jest świetna i zgadza się na wszystkie moje propozycje.

Gość gość
chciałbym mieć takie cieląto w domu co bym mógł z nią robić co zechcę - a mam przemądrzałą żonę co nawet nie chce mi loda zrobić wtedy kiedy mam na to ochotę :(((

Gość xcvbnm
Wszyscy widzą jej braki w inteligencji już po kilku minutach rozmowy niestety :O

Gość ffacet 33
Z tego co napisałeś to wnioskuje że to młodziutka laseczka.na moje to zmadrzeje z wiekiem nie przejmuj się opinia innych,jak taka ładną to będą się wszystkiego czepiac z zazdrości o urodę. Ciesz się że przynajmniej wesoło u znajomych będzie.zyjcie swoim życiem.

Gość ffacet 33
Ile są warte rady ludzi którzy mówią o niej że coraz glupiejsza będzie jeśli jej wogóle nie znają? Trzeba myśleć pozytywnie a jeśli możesz to pomoż jej się ogarnąć. Chciałbym taką glupiutka laseczke :-)

Gość xcvbnm
Ma 22 lata więc może jeszcze zmądrzeje mam nadzieję :)

Gość gość
zostaw ja, bedziesz zalowal, bo w pozniejszych latach tak cie wnerwi, tak bedziesz mial dosyc jej glupoty ze nie bedziesz mial zadnej ochoty na sex bedziecie sie tylko klocic gdy dojdzie praca, wspolne zycie, ona bedzie tak nieporadna ze nie dostanie zadnej dobrej pracy, beda ja z nich wywalac, bedziesz musial ja utrzymywac a jakiekolwiek starania aby ona zmadrzala, aby jej cos przetlumaczyc beda sie obracac przeciw tobie bedzie sie obrazala i strzelala fochy ludzie ograniczeni nie maja zadnego polotu, to wychodzi tak samo w sexie taka kobieta bedzie ci jak kamien u nogi wiem to z autopsji facet powinien brac kobiete na swoim pozimie lub madrzejsza glupia baba a madry facet bedzie go frustrowala, zadna uroda w tym nie pomoze madra baba i glupi facet ma juz wieksze szanse, bo madra kobieta moze miec duzo wiekszy wplyw na glupiego faceta niz na odwrot

Gość ffacet 33
Kolega powyżej chyba ostro się przejechał na takiej lali. Ale nie można wszystkich mniej mądrych kobiet wrzucić do jednego worka.

Gość ffacet 33
Ja mam fajną laske która ma teraz 30 lat. Tylko jej inteligencja to mi bardziej przeszkadza niż pomaga. Ona się wszystkim interesuje,zadaje miliony pytań rocznie:-) zawsze ma swoje pięć groszy do dodania a podczas zgrzytow trudno z nią wygrać wojnę słowna. Tak więc glupiutka to też może zaleta ? :-)

Gość gość
to właśnie dobrze masz,zawsze wszystko jasne i bez focha, zawsze możecie pogadać na każdy temat,uzupełniać się wiedzą, poznawać nowe rzeczy,teraz mało ludzi którzy chcą się rozwijać a ty masz taką w domu więc się ciesz

Gość gość
ja mam za inteligentną-nie polecam męczarnia na dłuższą metę, za dużo myślenia za mało, sex też tragedia i nad wszystkim rozkmina od razu,

Gość czy mam racje
Jezeli ja kochasz to z nia badz I smiej sie z innymi z jej tekstow, nie bierz tego za powaznie

Jak sie moze smiac z czegos co go razi? Jedyne wyjscie jesli chcesz z nia byc to tlumaczyc jej omawiac jej wpadki. Przepraszam ale z Twojego opisu wynika ze to typowa barbie - nie wim chlopie jak dlugo z kims takim mozna wytrzymac

Gość Maz glupiej zony
Jak jest glupia, to glupia bedzie juz zawsze ! Teraz jest sliczna, urodzi dziecko, zestarzeje sie. Bedzie wygladala jak kazda stara baba - jak purchawa :P, a ty zostaniesz ze stara i glupia zona :P

Gość gość
A jak inteligencja w dolnej głowie/c*pce/

Gość behawioralista
uwazam ze wszelkie aspekty nalezy rozpatrywac osobno. laska raczej nie jest winna ze jast ladna czy mało sprytna, pytanie polega na tym co sprawilo ze taka jest? rodzina (miejsce zamieszkania), otoczenie (przyjaciele) oraz czy widać ze dostrzega wlasne bledy i chce sie zmienić .... oczywiscie musi mieć klimat zeby sie zmienić a wiec faceta z ktorego moze brac przykład. Uwazam ze sprawa jest do uratowania pod warunkiem ze wszyscy beda chcieli. Zastanów się bo nie warto spisywac nikogo na straty a moze byc jeszcze wartosciową osobą.

Gość gość
Wziąłeś sobie ładną i głupią, to taka jest, może nie jest głupia a np. nie ma takich możliwości jak ty i znajomi.