zakłopotanaa1 0 Napisano Sierpień 26, 2013 cześć. mam 16 lat i kilka dni temu pierwszy raz współżyłam z moim chłopakiem. był to dzień po okresie, zabezpieczaliśmy się ale od tamtego dnia źle się czuje, jestem zmęczona, ospała dzisiaj dostałam zgage :/ czy możliwe jest żebym zaszła w ciąże? czy to może zwykłe przeziębienie bo także mam katar, jest mi zimno i kaszle.. prosze o pomoc ! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 Nie ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 Objawy ciąży nie pojawiają się tak szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 Powinnaś popytac matki o antykoncepcji,Jesteś młoda a juz otwierasz c*pkę do bzykania , apotem rozpacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 tak to ciąża, dziecko bedzie indianinem z czerwonym ryjem bo bzykałaś sie zaraz po okresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach