Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lita

czy donieść na samochód sąsiada

Polecane posty

Gość Lita

Witajcie! Mam sąsiada, który porusza się samochodem z przeglądem zrobionym "na lewo". Generalnie to auto to straszliwy złom, który robi wokół siebie mnóstwo hałasu i dymu. Podejrzewam, że jeśli chodzi o elementy układu kierowniczego i zawieszenie też nie jest kolorowo. Zastanawiam się, czy nie donieść na policję na faceta, ponieważ mieszkamy przy trasie szybkiego ruchu i on się tam tym wrakiem rozpędza do konkretnych prędkości. Stanowi zagrożenie dla innych, ale nie wiem czy policja potraktuje poważnie takie zgłoszenie. Poradźcie coś.

Gość gość
pewnie, podpierdool te gnide, jeszcze jakis wypadek spowoduje. jaki to samochod tak swoja droga?

Gość gość
nie twój problem się nie mieszaj,omijaj to auto ,sąsiada i problem z głowy. Sądiad jak się dowie kto może się mścić poza tym nie masz dowodów na lewy przegląd

Gość Pani Złota Rada
Zalecam patrzenie na swój samochód i swój przegląd. Pozdrawiam.

Gość Lita
samochód to stary Opel Vectra

Gość facet_76
Najbardziej mnie interesuje w jaki sposób oceniłaś stan zawieszenia i układu kierowniczego w tym pojeździe? Pójdziesz na komendę i co powiesz? Samochód o numerze rejestracyjnym XXX 1234 zrobił sobie przegląd na lewo?

Gość Lita
Mam uszy i słyszę, że kiedy wyjeżdża, to coś klekocze, trze i rzęzi. Może to przeguby - aż takiej diagnozy nie jestem w stanie postawić, ale coś się dzieje. Ponadto zostawia po sobie plamy oleju. Wiadomo, że się pojawią się osoby, które stwierdzą, że to donosicielstwo - ale chyba nikt nie chciałby mieć bliskiego spokania trzeciego stopnia z tym złomem na drodze.

Gość gość
bierz cegłę i wybij mu szyby w aucie