Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 tydz ciazy i krawienie

Polecane posty

Gość gość

przedwczoraj zauwazylam brunatne plamy, ale dzisiaj dostalam juz jakby okres, normalna krew z malutkimi skrzepami,nie jest duzo tylko troszeczke i zaczyna mnie bolec brzuch, mieszkam w londynie i dzisiaj mamy zamkniete przychodnie, ale jutro rano ide do lekarza, tylko co zrobic bo brzuch mnie rozbolal

Gość gość
w anglii z tego co slyszalam, chyba nie przejmuja sie ciazami do 12 tygodnia, ale zawsze mozesz pojechac na pogotowie, choc mi to wyglada na rozpoczynajace sie poronienie

Gość gość
Jezeli masz w domu no-spe zwykla,to wez 2 tabletki,natomiast jesli masz forte,to 1 i odpoczywaj.nie masz mozliwosci pojsc do innego lekarza jeszcze dziś?takie objawy moga świadczyc o poronieniu zagrazajacym,badz poronieniu w toku

Gość gość
naprawde niebezpieczne objawy, krwawienie podczas ciazy ZAWSZE swiadczy o czyms złym, ja polecalabym natychmiast udac sie do lekarza, pogotowie, lekarz ginekolog, cokolwiek, to moze byc nawet poczatek poronienia, oby nie. mam nadzieje ze nie bedzie za pozno, poki co musisz lezec, odpoczywac i obserwowac swoj organizm.

Gość gość
wlasnie tego sie boje, bo rok temu poronilam ciaze blizniacza w 4 miesiacu, i cieszylam sie zemoze tym razem bede miala dzidziusia

Gość gość
moje pierwsze usg mam dopiero 2 wrzesnia, bo to bedzie 12 tydzien chyba, bylam u ginekologa bo zrobilam 2 testy(oba pozytywne) okres mialam w czerwcu, w lipcu juz nie, ale dopiero czy jestem napewno w ciazy doiem sie na usg, ginekolog tylko polegal na moich testach, dostalam wezwanie na badanie ale dopiero za tydzien, wiec moze mialam brak okresu w lipcu, a teraz to juz noramlny sie pojawil, nie wiem, jutro rano sie dowiem

Gość gość
uważam, że natychmiast powinnac pojechac na pogotowie, NATYCHMIAST, powiedz mezowi / partnerowi, komukolwiek bliskiemu o tym (jesli jeszcze nikt nie wie) bo nie ma co zwlekac, naprawde, to nie sa zarty i czekanie az samo pzrejdzie to jest najwieksza glupota. NATYCHMIAST DO SZPITALA.

Gość gość
zrob jeszcze jeden test dla pewnosci, uwazam, ze jesli 3 testy wyjda pozytywnie, to mozna juz mowic o ciazy, dlatego lepiej pojsc do lekarza i dowiedziec sie teraz niz pozniej rozpaczac

Gość gość
jesteś w ciąży bez wątpienia, jeżeli jesteś w 9 tyg to może być również niebezpieczne dla ciebie bo nie zawsze na tym etapie organizm sam się oczyszcza, jak pojedziesz do lekarza to na pewno z powodu krwawienia cię zbadają, nie masz na co czekać, a swoją drogą opieka nad ciężarnymi w Uk jest tragiczna, jak ciąża przebiega prawidłowo to szystko jest ok nie daj Boże żeby coś się działo, oni nie za bardzo reagują szczególnie w pierwszym trymestrze

Gość gość
nie wyglada to dobrze sama mieszkalam w uk to wiem to chyba poronienie na przyszlosc to w polsce wez od lekarza d*phaston i luteine i jak bedziesz w ciazy to bierz zwlaszcza d*phaston bez obaw bo napewno nie zaszkodzi

Gość gość
ja jestem autorka , wczoraj poronilam, dostala bóli o 1 w nocy, wszystko wyszlo mi z okresem, zaraz ide do lekarza, ale sie zastanawiam dlaczego znowu poronilam, rok temu poronilam ciaze blizniacza, szybko zachodze w ciaze ale nie moge jej utrzymac

Gość gość
Jakie masz TSH?

Gość gość
nie wiem

Gość gość
wrocilam od lekarza i po 14 ide na usg, musze sprawdzic czy wszystko jest w porzadku, najlepiej ze zrobilam sobie dzisiaj test ciazowy i wyszedl pozytywny, wiec to jest dziwne

Gość gość
lekarz nie mogl stwierdzic czy to poronienie, bo czasem ma sie zwyczajnie okres, ale trzeba zrobic usg zeby to potwierdzic dokladnie,zaraz wlasnie ide