Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia2

Poszalałabym z jakaś koleżanka

Polecane posty

Ponawiam temat bo znów mi się chce . Będzie jakaś chętna żeby ze mna dojść ?

Gość gość 123
Zabawy les są super. Po toplesie na plaży okład jogurtowy i obfite natłuszczenie okazało się bardzo potrzebne, a chodzenie w pokojach w hotelu zajmowanych wspólnie przez dwie pary w samych majteczkach było i potrzebne i naturalne. Jednak taki widok w hotelu nakręcił naszych facetów daleko bardziej niż na plaży. Zauważyłam to dopiero po ich reakcji na moje niewinne, koleżeńskie oliwkowanie koleżanki. Dlatego siebie chciałam już sama, ale nie darowali. Stwierdzili, że sprawiedliwość musi być, posadzili na środku salonu i rozsiedli się na pokaz. Koleżanka podeszła do tego z wielkim humorem, ale ja byłam tak spięta, że dopiero po masażu karku i założeniu opaski na oczy dałam dotknąć swoich piersi. Ale potem oliwkowanie przekształciło się w cudowny masaż całego ciała z jawnie erotycznymi, lesbijskimi akcentami – zabawa sutkami i najintymniejszymi detalami pod pretekstem oliwkowania ud, brzuszka i pośladków. Miękkie, elastyczne stringi bieliźniane w w niczym nie przeszkadzały.

Gość gość 123
no pewnie. Tak się rozluźniłam, że co prawda pamiętałam gdzie jestem i że patrzą, ale opaska na oczach przekazała całą odpowiedzialność na mojego faceta. Jak zaprowadził mnie na sofę i poprosił o przygotowanie mnie dla siebie poddawałam się wszystkiemu. Leżałam jak miękka szmatka - na wznak ok, na brzuszek ok. rozłożyć ręce, nogi ok.

Gość Emila2
A rozłożysz przedemna chociaż wirtualnie ? Naprawdę jestem rozpalona

Gość pawelekkkz
a moze kolezanki chca wysmiac malego w kam? pokaze i pozwole sie zdominowac :) pozdrowienia :)

Gość gość 123
potem wstydziłam się strasznie tego występu, naprawdę miałam z tym problem. w końcu mój facet znalazł lekarstwo. zaprosiliśmy ich i jeszcze jedną parę, oglądaliśmy fotki z wyjazdu, najpierw grzeczne, wycieczki itp. Na koniec, po drinkach poszły te plażowe, toples i w stringach, potem jeszcze te domowe, śmieszne, z cyckami w jogurcie itp. Zobaczyłam jakie są zabawne, jak wszystkim się podobają, jak zgrabnie i seksownie wyglądamy, śmiałam się, wyluzowałam. I zaczęło się wielkie namawianie, żeby tu i teraz przenieść troszkę nastroju urlopowego. W końcu pobiegłyśmy do mnie po stroje kąpielowe. Przywitali nas brawami, ale od razu wiedziałam że na tym się nie skończy. Za moment staniki na bok, a w końcu zdjęłyśmy wszystko. I to był przełom, jak już jawnie, na trzeźwo rozebrałam się przy innych mężczyznach, mój to akceptował, poczułam jakąś lekkość, wstyd odpłynął i poczułam chęć mieć za sobą wszystko, niby przypadkiem, niby tak dla wygody założyłam jedną nogę trochę dalej, na szczyt sofy i dokonało się "show your pink"

Gość gość
teraz to i ja jestem bardzo chętna , tylko coś cicho :/ Najchętniej podeszłabym od tyłu, jedną ręką pieściłabym piersi, całowałbym , szyje , druga rączka schłodziłaby coraz niżej ;) Najpierw delikatnie zaczęłabym masować Twoją c*pkę, następnie ... kurcze bez sensu ja wilgotnieje a i tak nikt mi nie odpisze :(

mmmm... ile bym dała teraz za jakiś porządny sprzęt między moimi nogami...

Gość gość
mam rożny sprzęt do wynajęcia.:)

Gość gość
gość 123:) ona/ on? niemniej ładnie napisane:)

Gość Myszaty
"niezaspokojona123 mmmm... ile bym dała teraz za jakiś porządny sprzęt między moimi nogami..." Ukradł Ci ktoś piczkawkę?

oczywiscie miałam na mysli penisa.. naprawde sie nie domysliles czy tyllko udawałeś?

Niezaspokojona wiem jak to jest :) ja w chwilach słabości zawsze wspomagałam sie jakimiś gadżetami erotycznymi - polecam! wyłodowuja napiecie bezsprzecznie

Gość gość
bellaMi:) a czym najbardziej lubisz się wspomagać?:)

Gość gość
Szatan wpaja złe myśli i czyny w dusze wystarczająco słabe, by odsłoniły się dla jego zaborczej mocy. Ludzie tacy mają wspólne cechy. Są egocentryczni, opętani ziemskimi ambicjami i bogactwem, i są uzależnieni od seksualnych zboczeń i siły. Wszyscy znajdą się w piekle, jeśli nadal kontynuować będą wielbienie antychrysta, który właśnie ma się dać poznać całemu światu. Wielu nieświadomych ludzi nie wierzy w szatana, antychrysta lub w ogóle w Boga, Wszechmogącego Ojca. Przymykają więc oko. Mimo to, zastanawiają się dlaczego upadło całe społeczeństwo, w którym żyją. Nie rozumieją zatrważającej prędkości rozpadu tradycyjnej rodziny. Kładą to na karb bolączek współczesnego społeczeństwa. Czego nie wiedzą, to fakt, że rodzina jest priorytetowym celem szatana. Jest tak, ponieważ wie on, że jeśli rozpada się rodzina, wówczas upada także społeczeństwo. Wielu wie o tym, ponieważ staje się to coraz bardziej oczywiste w dzisiejszym świecie. Spójrzcie zatem na seksualną niemoralność. Zastanawiacie się, jak strasznie społeczeństwo zaatakowane zostało przez deprawację. Kolejny raz nie zdajecie sobie sprawy z tego, że to szatan odpowiedzialny jest za każdy akt obscenicznej niemoralności na świecie. Podczas, gdy ci z was, uwikłani w świat rozwiązłości, zboczenia seksualnego i znęcania się nad innymi, będą twierdzić, że czyny te są źródłem rozrywki i w niektórych przypadkach formą dochodu – wy musicie wiedzieć, że będą one waszym paszportem do wiecznego ognia Piekła. ...

Gość gość
amen:)

Gość gość
ja wspomagam się wibratorem. Nic nie zastąpi prawdziwego ale porządny wibrator też wyczynia ze mną cuda... :) fantazjuje o takim dużym...

Gość gość
Tez uzywam wibratora :D kupil mi go facet, bo często wyjeżdża na tydzień lub dwa! jest nawet sporo wiekszy od jego członka, ale uwielbiam go

Gość g_ania
a moj poprzedni facet mial malego i nie chcial albym kupowala wibrator. a jak juz to nie wiekszy niz jego, a jak mu powiedzialam, ze mniejszych nie produkuja to sie obrazil :P kolezanka na prezent kupila mi grubego takieo 20cm i jest swietny :)

Gość Wielki łeb
"niezaspokojona123 Ona oczywiscie! 2 miesiące nie uprawiałam już seksu... " Pisz na maila, to coś pomyślimy ;) spacenetx@op.pl

Gość 26Martynka26
Chętnie poznam dziewczyne z woj świetokrzyskiego do 26l jestem troche niesmiała ale chciała bym zobaczyc jak to jest z dziewczyna

Gość Jowita 20
Czesc jestem ze Skarzyska Kamm. jak masz jeszcze chęć sie spotkać to odezwij sie :-)

Gość gość
gość 123 wracaj :D

Gość gość
mam 21lat jestem z Wrocławia. Jakaś chętna?

Gość gość
Fantazja pracuje piszcie na mejla bloondynka@interia.eu

Gość gość
Fantazja pracuje piszcie na mejla bloondynka@interia.eu