Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobranocka44

podkład na zmarszczki

Polecane posty

Gość kobranocka44

witam, mam pewien problem. Do niedawna uzywałam tylko podkładu z oceanic AA tego z pompką na skórę ze zmarszczkami. Był rewelacylny. Zawierał pewne oleje,dzięki którym nie wchodził w zmarszczki ważąc się tylko je wypełniał. cena także była dość przystępna bo ok.23-25 zł-zalezy też gdzie. od czasu kiedy zmienili szatę,zmienili także kolor. To juz nie jst to samo. uzywałam najjaśniejszej 1,a teraz jest bardzo ciemna... od tej pory nie moge trafić na podkład dobry dla mnie i z kolorem i żeby sie nie ważył w zmarszczkach. Doradzcie jakiś proszę. taki do 25 góra 30 zł. od jakiegos czasu mieszam jakieś pudry inne,a żeby była dobra konsystencja i kolor,ale to nie robota bo twarz szczypie jak cholera i cenowo wychodzi dużo. Doradzcie kobietki!

Gość gość
najlepiej najpierw tzn przed podkładem nałożyć silikon to się zmarszczki wygładzają i podkład lepiej wygląda-polecam bazę silikonową z olay jest super:)

Gość gość
a podkład ja osobiście polecam max factor najlepszy ze wszystkich true match:)

Gość gość
nie doczytałam twojego postu bo mf kosztuje 45 ale starcza na baaardzo dłuuugo mimo wszystko polecam bo jest wydajny i pewnie wyjdzie na to samo a jest naprawde genialny,tylko koniecznie najpierw baza silikonowa a potem nie poznasz swojej buzi pozdrawiam:)