Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Metocard ZK w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z Was podczas calej ciazy zazywala Metocard ZK????

Gość gość
Duza dawke bralas?Odbilo sie to jakos na dziecku?

dawke mialam 50 ale bralam pól tej tabletki dziennie , nie rdodbiło sie dziecko jest zdrowe i wesole , konsultowalam to naprawde z najlepszymi profesorami kardiologi i kazdy zapewnial mnie ze metocard jest bezpieczny. wiem ze ulotka przeraza .

Gość gość
Dzieki wielkie...lzej mi sie zrobilo...bo to co mozna przeczytac na necie jest rzeczywiscie momentami przerazajace...pozdrawiam

spokojnie , będzie dobrze wiem co czujesz bo pamiętam jak ja to przeżywałam wertowałam internet i to napędzało mnie tylko do tego stopnia że własnie skonsultowałam to wszystko z kilkoma prof. kardiologi by zaznac spokoju bo oszalec mozna było. a w którym tyg. jestes ? i czemu musisz go zazywac? ja ze wzgledu na pih - nadcisnienie indukowanew ciaza ale przede wszystkim mialam ogromnie wysoki puls az mną telepało , po porodzie wszystko ustało i juz go nie biorę .

Gość gość
Biore go od dwoch lat....mam dodatkowe skurcze serca...niby nie grozne,ale jest to niestety bardzo'' niekomfortowe''...W ciazy jeszcze nie jestem...dopiero bedziemy sie starac z mezem...pytam w razie'' W'' jakbym nie mogla go odstawic...

w tym wypadku musisz sie dowiedziec jak to jest z pierwszym trymestrem jeszcze , wtedy leki mają największy wpływ na dziecko , ja w pierwszym jeszcze nie brałam dopiero od konca drugiego lepiej to skonsultuj .