Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuńka00000

jak to mu powiedzieć

Polecane posty

Gość Niuńka00000

Problem jest w tym, jak mam powiedzieć chłopakowi żę nie zawsze mam ochotę na "loda".. On zawsze kiedy leżymy obok siebie, namawia mnie do tego a sam rzadko kiedy doprowadzi mnie do orgazmu.A nie mówiać już o minecie.. Jesteśmy parą 2 lata a zrobił to tylko raz.... W jaki sposób mu o tym powiedzieć??

Gość gość
loda za minetę:P

Gość gość
Na mynago pl znajdziesz mnóstwo partnerów, którzy o każdej porze dnia i nocy chętnie zrobią ci minetę :)

Gość Niuńka00000
"loda za minetę" W sumie jakieś rozwiązanie jest ;)

Gość gość
Porozmawiaj z nim po prostu. Powiedz, że seks, jak i związek nie polega jedynie na braniu.

Gość gość
chyba masz bardzo mało lat co?

Gość Niuńka00000
hm Dzięki ;) Zmotywowaliście mnie do rozmowy z nim powiem tak jak tu piszecie ;) Trzymać kciuki ;D

Gość Niuńka00000
mało lat??;) zdziwił byś sie trochę przeżyłam ;)

Gość gość
Podczas stosunku daj mu do zrozumienia na co masz ochotę. Np. zacznij pocierać c*pką o jego usta. Jeśli tego sygnału nie zrozumie to ja już nie wiem co może ic pomóc.

Gość Xxxxvvvvx
Najlepiej prosto z mostu. Nie masz ochoty to o Tym powiedz, obrazi się to jego problem. Albo jeśli masz ochotę na pieszczoty to na pytanie o loda odpowiadasz "ok, ale potem Ty zrobisz też mi dobrze" ot, cała filozofia

Gość aron
Jesteś z pacjentem 2lata.Robiłaś wszystko na co on miał ochotę i nagle ci coś nie pasuje.Skoro przez 2lata nie był zainteresowany twoimi doznaniami to raczej tego nie zechce zmienić,ale szczera rozmowa jest wymagana.Lepiej późno niż później.Po prostu powiedz wieśniakowi co ci nie pasuje i czego oczekujesz,bo będzie cię dominował do końca życia.

Gość Niuńka00000
Hm tu jest problem bo gdy ocieram c*pka o jego buzię czy nogi próbuje być taka sexi i pokazać że ja chce tego , żeby zrobił mi dobrze to on od razu wkłada małego i zaczynamy się kochać....

Gość gość
Dla mnie to było by upokarzające, żebym to ja sama miała mu dawać do zrozumienia, a już nie daj Boże mówić wprost lub prosić go o to. Wszystko w życiu polega na wzajemności. Rozkosz dawania, rozkosz brania.On nie ma ochoty, ty też nie masz ochoty.

Gość gość
Próbowałaś przynajmniej coś zrobić?

Gość Iczi
Zrobil Ci to dwa razy - pierwszy i ostatni

Gość Doświadczony prze życie
otworzyć buzię i wyrazić potrzeby werbalnie. Skąd on ma się domyśleć, czego ty pragniesz. Przecież on jest tylko facetem i trzeba mu wszystko wyłożyć dosłownie.

jak mu to powiedzieć? no kurcze, nie wiem co Ci doradzić:O może w innym języku?:-P

Gość gość
powiedz mu-ja zarzuce niezlym klipem a Ty wyliz mi dzis c*pe(albo pipe)