Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsyultacje

pomógł mi ksiądz czy z tego powodu mam sie z nim przespać

Polecane posty

Gość ty nadajesz sie do łopaty
ksieże proboszczu :D baranem jesteś ty twoja rodzina bliska i dalsza oraz przyjaciela żona z którą obecnie dzielicie łożko :D śmieszne?? fajny ksiądz :D :D materialista

Gość przelatana biała dama
:D :D bez żadnej przyzwoitości , to ma być kobieta? która lata od domu do domu prosząc o pojazd ,nidy w życiu nie poniżyłabym swojego partnera w taki sposob, nawet jesli leciałyby zastawy obiadowe i kaowowe :D świrować w tym wieku na ławeczce teżn ie wypada.Kurcze takie to mają życie :D

Gość biedny ten facet
polazł do roboty 👄 ;D

Gość gość
biała dama prosila o pojazd sasiada? no czasem sie zdarza ze maz bryczki nie chce udostepnic to zona idzie po prosbie do sasdia robiac obciACH mezusiowi potem idzie w nocy proscic sasiada o cos innego hahahahahaha

Gość gość
na czym polega swirowanie na laweczce bo tego nie znam? :D a moze cos nowego by mi sie przydalo w moich umiejetnosciach :D :D

Gość gbghbgfdvscxa
co ci tłumaczyć jak i tak nie wiesz o co i o kogo chodzi! wiec nie wtracajs ei z ławeczkami

Gość gość
a mnie nie interesuje o kogo chodzi tylko co to znaczy swirowac na laweczce jak cos piszesz to po co jak nie wiadomo o co chodzi moze sam/a sie rozumiesz sam/a ze soba gadasz???? jak tak to ok rozumiem zwichrowana psycha

Gość XPMaximusP
za czasów studenckich na jakiejś balandze, był ksiądz, jednego z kumpli kolega z liceum i opowiedział nam dowc.ip. Do biskupa przyszedł list od pobożnych parafianek, że proboszcz śpi w jednym łóżku ze swoją gospodynią. Przyjeżdża zbulwersowany wyjaśnić sprawę. Okazuje się, że prawda, ale między nimi jest deska. No ale jak się księdzu zachce... no to idę na spacer, a jak gospodyni.... no to ona idzie na spacer, a jak wam obojgu na raz..... no to deska idzie na spacer.

Gość gość
oj kawał sprzed wieku ..coś nie bardzo cie wyszło mam tłumaczyć o co chodzi z ławką :D trzeba by było najpierw zacząć od niego :D

Gość gość
od kogo?