Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

infekcja miejsc intymnych

Polecane posty

Gość gość

Witam. dni temu uprawiałam seks z chłopakiem, troszkę mnie bolało ale na następny dzień było okej. Jestesmy na wakacjach i codziennie jezdzimy rowerem, na nasteny dzien wlasnie wybralismy sie na rower i potem z dnia na dzien zaczęło mnie coraz bardziej bolec i zauważylam że miejsce to jest zaczerwienione potem zaczęło swędzieć i piec i do tego stopnia że nie mogłam prawie chodzić ani siedziec na dodatek dostałam okres w miedzyczasie..zauważyłam nawet ze mam powiekszone węzły pojawiła sie tez lekka gorączka.. czy to mozliwe ze przez zwykłe obtarcie mam takie objawy a moze to cos innego poki co smaruje doraźnie sudocremem bo nic innego nie mam i biore leki przeciwzapalne.. do lekarza moge isc dopiero w przyszlym tygodniu co jeszcze moge zrobic?.. pomocy:(

Gość gość
idź do apteki, kup maść clotrimazolum na swędzenie, lactovaginal na uzupełnienie flory bakteryjnej. no i koniecznie idź do ginekologa.

Gość gość
nie wiem co to do cholery jest do lekarza moge isc dopiero za tydzien. Cały urlop mam juz z glowy:/ bo ani się nie wykąpie w jeziorze ani nie pojde na rower o seksie juz nie wspominając..:(((

Gość gość
Kup Octenisept, to jest wlasnie na takie cos.