Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miranda42

Jak wam się udało rzucić palenie

Polecane posty

Gość Miranda42

No właśnie, jak pozbyliście się nałogu palenia tytoniu?

Gość ffinka
Wysle skuteczne ,sprawdzone receptury z medycyny naturalnej....

Gość gość
nie zaczynaliśmy :classic_cool: 👄

Gość jestem alergiczką
z dnia na dzień. ale ja sobie nie zabraniam palić, noszę fajki w torebce, mam ochotę to palę, ale bardzo rzadko mam ochotę. zero przymusu.

Gość Zibi52
Paliłem ponad 20 lat. Po drodze rzucałem kilka razy ale zawsze wracałem po kilku dniach. Nałóg łatwo nie odpuszcza. Żona zapisała mnie na terapię poznawczą w FreeForever (to jest adres strony http://www.freeforever.pl ) Panowie terapeuci mają świetne podejście do tematu i potrafią uświadomić absurd palenia. Nie palę od dwóch lat i nawet mnie do tego nie ciągnie. Czuję się o niebo lepiej :)

Gość gość
20 lat palenia, kilka prób rzucenia, a potem z dnia na dzień się udało - z pomocą preparatu, który nazywa się korzeń kudzu (lek naturalny)

Gość niedowiarek105
Mnie się udało rzucić palenie na szkoleniu Allena Carra. Wyciągnęła mnie przyjaciółka. Razem dostałyśmy rabat i co ważne nic nie ryzykowałam, bo firma na całym świecie oddaje wpłatę, jeśli się nie rzuca. W sumie to bałam się na początku że rzucę i jak to będzie, bo o tej metodzie mówi się że działa. Miła terapeutka, która też rzuciła tą metodą! sprawiła, że zapomniałam o tym. Czuję się wspaniale teraz. Rozumiem wszystkie kłamstwa, mechanizmy, to co mi utrudniało rzucenie. Szczerze polecam niedowiarkom.