Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytresowalam meza jak psa

Polecane posty

Gość gość

bo uznal,ze praca w domu to nie praca.przestalam gotowac,sprzatac,wyjechalam na kilka dni jak mial wolne w pracy i musial sie zajac dzieckiem.tesciowa dostala kategoryczny zakaz wstepu do naszego domu na te dni.okazalo sie,ze praca w domu to tez praca,zajmowanie sie dzieckiem to rowniez praca.p.s.nagle odechcialo mu sie drugiego dziecka:Dniedlugo wracam do pracy to nie bedzie zmiluj:Pobowiazki dzielimy 50/50 albo walizeczki przed prog:D

Gość gość
brawo! tak trzymać!

Gość Upiorny paszczet
przy takim podejsciu wybralbym jednak walizeczke

Gość gość
no niby fajnie, ale moze jedak nie dziel obowizkow 50/50 bo jak sie kibelek zatka... :)

Gość janusz mąż
biorę walizkę

Gość chyba niepowazni jestescie
kibelek sie zapycha raz na 10 lat a obiady gotuje sie codziennie.jesli tak ma wygladac podzial rol to dziekuje.stac mnie na hydraulika w razie awarii:Ppopieram autorke.

a co to dom to 5 gwiazdokwy hotel z full service?niech sie hrabia tez do roboty wezmie,dom jest wspolny i dziecko tez.

Gość gość
z tym kibelkiem to byl zart :) ale tez jestem za takim czyms!

Gość gość
ja w domu nic nie robię oglądam tv i popijam piwo albo z kolegami na miasto idę, starą tak wychowałem że sprząta robi zakupy gotuje pierze myje okna dzieciakiem się zajmuje - wszystko na jej głowie, trzeba umieć się w życiu ustawić :D

Gość janusz mąż
gość 10:14 szacun. kobieta musi znać swoje miejsce i na pewno nie jest ono na fotelu z kawką. baba jak nic nie robi to zaczyna mieć wymagania.

Gość gość
a ja bym pierdo***a na miejscu twojej kobiety i tez miala w d*p*e, i nic nie robila w domu. tylko sie dzieciakami zajmowala bo szkoda by bylo ich zmarnowac

januszku ja to bym ciebie za kutaska powiesila i zaczalbys inaczej spiewac:)albo wynajelabym adwokata,prawdziwa harpie,nawet bym na tobie skarpetek nie zostawila,a dziecko bys na oczy nie zobaczyl bo bym cie wrobila w jakies niezle gowno.wszyscy by cie mieli za psychola.o tak,kobieta to potrafi:D