Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość What I should do

Szał macicy

Polecane posty

Gość What I should do

Mam uciążliwą sytuację.. Jestem z moim facetem od dłuższego czasu nie licząc rozłąk (które czasami trochę trwały) spowodowanych kłótniami... Podczas jednej z owych "rozłąk" on przespał się z naszą wspólną znajomą. Generalnie nie mogę mieć żadnych pretensji o to bo ja też próbowałam ułożyć sobie życie bez niego. Suma sumarum i tak się zeszliśmy bo ze sobą czujemy się najlepiej no i jesteśmy zakochani w sobie. Chociaż próbowałam walczyć z tym uczuciem, dlatego rozłąki potrafiły trochę trwać. Generalnie teraz jest okej. Dobrze mi z nim, ale ostatnio coraz częściej kłócę się z moim facetem, powodem tego jest to, że czuję dyskomfort wywołany tym, że owa znajoma z którą on się przespał trzyma się razem z naszymi znajomymi.. więc na różnych imprezach, czy zwykłym wyjściu na piwko ona jest.. nie mogę się pogodzić z taką sytuacją.. męczy mnie to psychicznie, że on ma tak jakby stały kontakt z nią.. a ja? ja nie potrafię katować się jak niektóre kobiety, które wolą siedzieć cicho i tłumić w sobie te negatywne emocje. Ostatnio powiedziałam mu to, że mam dosyć takiej sytuacji i ma unikać kontaktu z nią.. co się wiąże z tym, że jak ona pojawi się na imprezie to spadamy... teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam... nie chcę go ograniczać, ale tak też nie potrafię... co myślicie?

Gość gość
Rozumiem, ale co ma Twoj szal macicy do tego problemu? :-)

Gość gość
he he no wlasnie

Gość gość
a macice szaleją. szaleją, szaleją się smieją..........

Gość gość
a chlopcy sie smieja :D

Gość gość
Jedni sie smieja a inni oniemieja.

Gość gość
macico ile cię trzeba cenić ,, ten tylko się dowie....

Gość gość
..kto Ciebie utrzyma!

Gość gość
A nie lepiej było z nim o tym porozmawiać zanim postawiłaś warunek ? Z założenia jeżeli mówisz komuś co ma zrobić to odbierzesz negatywne fale niezależnie od decyzji - większe bądź mniejsze. Gdybyś z nim porozmawiała, wytłumaczyła swój punkt widzenia to powinien to rozważyć i podjąć samoistnie decyzję bądź z Tobą - wówczas byłoby ok.

Gość gość
albo kto nie oszalał !!!!!

Gość gość
.......Gdybyś z nim porozmawiała, wytłumaczyła swój punkt widzenia ...... kochanie proszę zrozum mnie bo w przeciwnym wypadku ZACZNIE MI MACICA SZALEć