Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilosc poronień a kolejna ciąża

Polecane posty

Gość gość

po ilu poronieniach urodzilyscie dziecko, czy byla jakas roznica miedzy nimi jak bylyscie w ciazy?? pytam bo poronilam rok temu w 17 tyg. blizniacza ciaze, nie mialam zadnych plamien, trocge nudnosci, ale na 2 usg okazalo sie ze serduszka nie bija... w tym roku poronilam w 8 tyg.nie mialam zadnych mdlosci, dostalam tylko okres-i to bylo poronienie sama nie wiem czy powinnam sie nadal starac, mam juz 37 lat ale chcialabym jednak miec chociaz jedno

Gość gość
ktos moze mnie pocieszy, ze po 2 poronieniach mozna miec dzidziusia

Autorko,rowniez poronilam 2 razy. W prawdzie mialam juz coreczke,ale bardzo pragnelam drugiego dziecka.Pierwsze poronienie mialam w 2003 roku,a drugie w 2006.Dzis jestem mama cudownego synka,ktory ma prawie 6 latek.Proponuje zrobic badania genetyczne.U nas nic nie wykazaly,po prostu tak sie stalo.Musisz wierzyc,ze bedzie dobrze

Gość gość
W tym UK to Ci nie pomogą. W Polsce miałabyś szansę.

Gość gość
w wieku 37 lat możesz już mieć problem z horonami np progesteron, więc może w tym kierunku poszukaj, wystarczy uzupełnić, poza tym ja po wielu poronieniach w ciągu życia dorobiłam się 3 zdrowych porodów, musisz walczyć do skutku

Gość gość
Poszukaj dobrego ginekologa, powiedz jaka jest sytuacja i on na pewno Wam pomoże. Myślę ze jeszcze możesz zostać mama :)

Autorko wlasnie dlatego ze jestes w takim a nie innym wieku powinnas jak najszybciej poszukac dobrego ginekologa i zaczac robic badania. Przyczyna strat moze byc pewnie wyleczona lub wyeliminowana przed nastepna ciaza. Ja znam babke po 6 stratach i teraz w wieku 36 lat bedzie za tydzien rodzic.