Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o seksie za kase

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie o seksie za kase

Gość gość
jak nie ma pracy, a trzeba utrzymac rodzine, to... moge to zrozumiec. Choc ja bym wolala umrzec niz sie tak szmacic

Gość prostytutka_kafeteriuszka
Najlepiej z cudzoziemcami, Polacy nie maja kasy i są wulgarni.

Gość gość
lepiej jak robi to za kase niż za free z byle kim na imprezie

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
a jeśli nie miał byś za co dziecku dać jeść ? i wykorzystała byś wszystkie inne możliwośći to co ? Ja myśle o takim czymś poważnie , mam ciężka sytuacje , dalam na jednej stronie ogłoszenie , że szukam sponsora i takie tam .... ale ciągle rezygnuje jak mężczyźni takie grosze tylko chcą płacić

Gość gość
za czyja kase, pewnie za rodzicow! sam sobie zarob, leniwcze!

Gość gość
napewno lepiej niz byle komu kotlety smazyc za darmo.wczesniej czy pozniej i tak cie zwyzywa od dziwek nawet jesli przed slubem bylas dziewica.to wlasnie mysle.

Gość gość
a ile proponujesz?

Gość gość
ja bym dziecko oddala do domu dziecka, nie bylabym w stanie uprawiac seks z jakims oblesnym obcym facetem, sorry

Gość gość
no wlasnie sama widzisz, faceci chcą placic grosze, wiec czy warto sie tak upokarzac za grosze? Teraz duzo prostytutek, duza konkurencja wiec ceny spadają. Ja na twoim miejscu bym dziecko oddala gdzies niech sie nim dobrze zaopiekują, a sama bym jakos dala rade, zawsze mozna isc do sklepu ukrasc cos, zamkną cie w wiezieniu ale przynajmniej masz żarcie i dach nad glową.

Gość prawictwo pospolite125
za kradziez w sklepie cie nie zamkną , no chyba ze zwiniesz towar o wartosci ponad 500 zł .

podobno dzięki prostytutkom ilosc g***tów na świecie jest kilkukrotnie mniejsza 0 jesli ktos ma potrzebe to idzie wiadomo gdzie , ale czy to prawda ?

Gość gość
to co trzeba zrobic zeby zamkneli? bo czasem miewam takie mysli, ze jak zostane bez srodkow do zycia, to popelnie jakies przestepswo, zamkna mnie i bede miec dach nad glową, jedzenie, nie martwic sie bede o rachunki itp.

za drobne kradzieze nie zamykają , bo koszt utrzymania wieznia jest i tak wiekszy niz wartosc skredzionych rzeczy.. Chcesz isc do wiezienia musisz być prawdziwym zlodziejem ( zwinac towar za kilka tysiecy złotych ) ,a nie drobym kieszonkowcem

Gość gość
no dobra a jak wyjde na ulice w samej bieliźnie i zaczne sie wspinac np. na jakis pomnik i udawac wariatke, to zamkna mnie w psychiatryku?

tak zamkną , ale tam nie warto isc ..

Gość gość
czyli myslisz, że lepsze wiezienie? Hm cos sie wymysli, jaki by tu towar zwinac za kilka tysięcy...

To co mnie najbardziej razi w prostytucji , to nie brak moralności , a choroby .. Wiadomo ze te kobiety robia prawie wszystko bez prezerwatywy ... Calkiem pokazny zestawik chorób mozna złapać u pani do towarzystwa : kiła rzeżączka chlamydiozy (w tym zakażenia Ch. trachomatis) wrzód weneryczny czerwonka bakteryjna ziarniniak pachwinowy AIDS opryszczka genitaliów, opryszczka wargowa WZW (HBV, HCV) kłykciny kończyste HTLV 1 i 2 HPV rzęsistkowica świerzb wszawica łonowa ameboza

Gość gość
..nawet prezerwatywa nie chroni przez chorobami... no ale fakt to jest masakra, nie wiem jak mozna robic loda jakiemus obcemu facetowi, ktory wczesniej mogl bzykac w anusa jakiejs innej kobiety, obrzydliwe