Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snape3014

Dziewczyna udaje niedostępną

Polecane posty

Gość Snape3014

Cześć , może ktoś wie co stało się z tymi kobietami w XXI w i znalazł się w takiej sytuacji jak Ja. A więc niedawno spotkałem się z pewną przesympatyczną i prześliczną blondynką, przez całe spotkanie utrzymywaliśmy kontakt wzrokowy . Można powiedzieć że coś między nami zaiskrzyło. Przez całe 2 lata szkoły średniej była we mnie zakochana - I tu ten haczyk że nic o tym nie widziałem. Więc rozmawialiśmy, doszło do pocałunków , przytulasów i ogólnych pieszczot ;) Po 3 godzinach spotkania odprowadziłem ją do domu , wydawało mi się że dobrze to rozegraliśmy ale kontakt się urwał ;) (może czeka aż napiszę) - ale nie mam zamiaru , wydaje mi się że zgrywa niedostępną... czyżby faktycznie czekała na mój ruch? I tu moje pytanie dlaczego ona to robi, cały czas o niej myślę i nie daje mi to spokoju... czuję że to jest to... chodzę przybity cały dzień, myślę o niej ale ona nadal się nie odzywa ;> Udajecie niedostępne a później to my wychodzimy na chamów... I co ja mam zrobić;>

Gość QutaZ
Tak to jest stary, później jest płacz i wina zwalona na Nas "Daje nadzieję - później sobie odpuszcza" HEHE

Gość gość
Co za tepak przeciez to ty jestes facet i powinienes zadzwonicni teraz i pozniej niewazne ze 21wiek haha jaki debil pewnie cie juz olala bo stwierdzila ze masz janw d***e

Gość jhfh
waliła ci fiuta na 1 randce, wiec taka niedostepna nie jest haha ha

Gość gość
one tak sprawdzają czy nam zależy

Gość gość
Dlatego, ze uwaza ciebie za laczka bo skoro odrazu pozwolila na pieszczoty to cjciala juz pojsc na calosc a ty nie spelniles jej oczekiwan wiec amore pomidore robaczku

Gość gość
Pierwsze i ostatnie pytanie? Jesteś facetem?

Gość gość
Ty jakiś niedorobiony jesteś czy co? Podobała ci się? Chcesz się z nią spotykać? To piszesz, dzwonisz, jesteś miły i dajesz jej to odczuć że Ci się podoba. A ty wymyślasz sam gierki. Nie zadzwonię bo nie. Bufonada. A nie dzwoń, niech dziewczyna pozna kogoś, kto ci ja zdmuchnie sprzed nosa. Czekaj nadal aż ona zacznie za tobą latać. Pajac.