Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruch planet

pomocy

Polecane posty

Gość ruch planet

Witam ! Jestem niepełnoletnia ;/ postanowiłam z moim chłopakiem to zrobić, na początku z 1 prezerwatywą oczywiscie chłopak kontrolował i gdy miało dojść do spustu wyjął penisa przytrzymując ja końcówkę gumki więc mi się nie spuścił, tak jak należy to robić lecz zapomniałam dodać ze był to 3 dzień od skończenia mi się okresu :/ pare dni temu dostałam od znajomych takiego ludzika a dołączona do niego była prezerwatywa nwm jakiego ona była pochodzenia i to mnie najbardziej martwi ponieważ tak jak zawsze przed spustem chłopak wyjął i wyglądało ze wszysko było w porządku ale ciągle o tym myśle i nwm czy to z nerwów alee zaczął mnie boleć brzuch tak jakby na okres ale do okresu brakuje mi jakoś jeszcze +/- 10 dni więc jak narazie się nie martwie brakiem krwi na podpasce ale proszę pomóżcie czy bdę mogę być w ciązy?! proszę pomóżcię bo odstępuje od zmysłów :C !!!! nie bede juz tego robić więcej gdyż za duzo stresu jest teraz ;/

Gość gość
Przykro mi jestes w ciazy :(

Gość gość
Niestety ciąża stuprocentowo.

Gość gość
Zgadzam sie z powyzszymi Napewno zaszlas

Gość gość
musisz cierpliwie poczekac na dzień miesiaczki i zrobić test ale wczesniej można zrobić betę

Gość gość
tak jestes w ciąży urojonej :)

Gość ruch planet
po czym to stwierdziliscie ?

Gość gość
spokojnie ,nikt nie wie czy jeteś

Gość ruch planet
prosze szczerze niektórzy mówia tak a nie króezy ze nie bede powiedzcie mi czy jezeli tak to po czym to ztwierdziliscie ? :Ccc

Gość ruch planet
prosze szczerze niektórzy mówia tak a nie króezy ze nie bede powiedzcie mi czy jezeli tak to po czym to stwierdziliscie ? :Ccc

Gość gość
Kochanie, jeśli nie potrafisz sama odpowiedzieć na swoje pytanie, to znaczy, że zdecydowanie za wcześnie na seks :-) Odpuść sobie...

Gość ruch planet
rozumiem, i szczerze nie wydaje sie żeby byłam w ciązy bo zawsze była prezerwatywa nigdy mi sie nie spuscił wiec dlaczego niektórzy pisza ciąza 100% ? :c

Gość gość
bo sobie robia zarty, a Ty w ciazy nie jestes, jesli nie otrafisz sama ocenic i umierasz ze strachu to po co zabierac sie za seks? czysta glupota i robisz z siebie tylko posmiewisko

Gość ruch planet
wieeem że to wstyd,bezmyślność itp. ale po prostu chciałam zobaczyć co odpiszecie jednak większośc osób które się wypowiedziało twierdzi że nie jestem i to mnie trochę uspokoiło, dziękuję :)

Gość gość
Dziewczyno o pięknym nicku. Nie czytaj tego co piszą inni, bo i tak nikt nie może Ci powiedzieć czy jesteś w ciąży. Na pewno jesteś bardzo niedojrzała i powinnaś odpuścić sobie ten temat na bardzo długo. Jeszcze się nacieszysz życiem.Szanuj się i uważaj na siebie dziewczątko. Aha, pogadaj z mamą. Ona powie Ci najlepiej co to miłość, intymność. Ja trzymam za Ciebie kciuki. Bądź mądrą dziewczynką. :-)