Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja maj

Clarisonic a Sonic Clean oczyszczanie twarzy

Polecane posty

Gość patrycja maj

Jaka jest różnica między szczotką Clarisonic a Sonic Clean? Przymierzam się do kupna szczotki Sonic Clean bo jest dużo tańsza, czy któraś z Was jej używa i może podzielić się swoją opinią.

Gość gość
Ja mam Sonic Clean, ale tą zwykłą wersję. Fajna sprawa. Szczotka jest taka delikatna w dotyku, że oczyszczenie twarzy jest bardzo przyjemne, a skóra wydaje się dużo zdrowsza i gładsza. W zestawie jest ładowarka i dwie szczotki, używam Sonica już ponad pół roku i nie ponosiłam jeszcze żadnych dodatkowych kosztów. Szczotki starczają na bardzo długo, ja po każdym użyciu myję szczotkę wodą z odrobiną mydła i jest jak nowa. Polecam!

Gość Ala cja
Ja mam Sonic Clean od ponad dwóch miesięcy. Trafna inwestycja, już po tygodniu stosowania czułam ogromną poprawę kondycji skóry, stała się elastyczna, o wiele bardziej gładka i świeża. Polecam z czystym sumieniem!

Gość gość
Ja razem z siostrą zrzuciłam się na Sonic Clean Plus, w zestawie są dwie szczotki, także akurat mamy po jednej. Efekty po zabiegu są naprawdę fajne, nieporównywalne do szczotek manualnych.

Gość gość
www.f.kafeteria.pl