Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to dobry prezet na urodziny

Polecane posty

Gość gość

Witam was kobietki :-) Prosze o porade , moje skarby ma za pare dni swoje 35 urodziny i zastanawiam sie nad prezętem . Pewnie cos dla niej upieke ale jak myslicie , czy 35 róż i kino plus wieczorny spacer po starym rynku w poznaniu to dobry pomysl ?

Gość gość
Biżuterię dorzuc i będzie ok

Gość gość
swietny romantyczny wieczor, ja bylabym na tak, moznaby dorzucic jeszcze buteleczke jakis ładnych perfum :)

Gość gość
super pomysł. jak masz chęć i fundusze to dorzuć perfumy czy biżuterię, ale żebyś nie myślał że musisz. wg mnie obiad domowy, róże i spacer to fajny romantyczny prezent, zdecydowanie wolę coś w co się włożyło serce (gotowanie, kolacja przy świecach, moze jakośładnie wszystko przystrojone, przy drzwiach możesz powiesić jej jakąś suknię wieczorową niech się przebierze zanim wejdzie do pokoju gdzie będzie stolik, Ty w garniturze. O ile to wasz styl. Zamiast wieczorowej może być inna sukienka, ale taka jakaś nie codzienna) niż kupny prezent, kolejne perfumy (w ogóle ja nie uznaję kupowania perfum komuś, chyba że wiesz dokładnie jakie) czy biżuteria. Ale jak Cię stać to jasne, będzie jej miło

Gość Moj temat
:-) super

Gość moj temat
Ja bym chcial zrobic kolacje ze swiecami itd ale dzieli nas 300 kl a nie mam mieszkania w poznaniu . Upieke jej ulubione ciasteczka i pojade z nimi do poznania . Tam pojade do mojej perelki z rozami i zabiore ja do kina . Mam ograniczony fundusz wiec jakies kolczyki itp odpadaja :-(

Gość gość
może sobie jako PREZĘT spraw słownik?

Gość moj temat
Może bys sie nie czepiał lub nie czepiała ?

Gość moj temat
Dziekuje za odpowiedzi i przepraszam za pisownie .