Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez cycków

mam małe piersi mój facet lubi duże czy to w ogóle ma sens

Polecane posty

Gość gość
Ale dlaczego nie masz pytać? Według mnie szczera rozmowa w seksie to podstawa. Ja regularnie rozmawiam z facetem o seksie. Pytam go co on lubi najbardziej, co go najbardziej podnieca, co by chciał, żebym mu robiła, opowiadam o tym co ja lubię, on tak samo. Rozmawialiśmy też o rozmiarze jego penisa i moich piersi, o naszych pośladkach, brzuchach, o wszystkim. W trakcie też informujemy siebie kto będzie miał kiedy orgazm, żeby druga osoba na niego zaczekała. Uważam, że nie poruszanie tego tematu, szczególnie gdy coś nie gra, prowadzi do jeszcze większych problemów i frustracji.

Gość gość
Odzielanie piersi od kobiety i okreslanie.ich rozmiaru jako priorytetu jest idiotyczne i chyba jest domena prostakow. Pamietam moja pierwsza dziewczyne . Mielismy po 18 lat miala drobny biust ale ogolnie byla szczupla . Nie wyoblZam sobie zeby miala mies suze balony. Ktos przede mna pisal cos o proporcjach . Kochamy sie za to jakimi jestesmy menntalnie . Jak potrafimy sie soba dzielic w lozku . Jezeli ktos ma fiola na punkcie cyckow tylko to jest prymitywny . Do autorki jezeli czujesz sie zazenowana i wsciekla powiedz mu wprost ze hiszpana nie bedzie a jego proby sprawiaja ci przykrosc . Mnie zona nie robi loda bo stwierdzila ze czuje sie ponizona . Marna sprawa ale nie wracam do tematu . Jak kiedys jej przejdzie to wie ze pytac nie musi . Zazdroszcze twojemu ze tak mu dogadzasz. I pamietaj male jest piekne .

Gość niko 900
moja zona nawet nie ma A, a ja mam chude nóżki- to jest mój kompleks. miałem też kilka partnerek, z małymi i z duzymi. byla do tego stopnia zakompleksiona, ze stanik to byla w stanie zdjac po wszystkim lub najlepiej w ogole go nie zdejmowala. a mnie jarało to, zeby ją pozbyc z kompleksów. udało się jest moją żoną. hiszpana z nią nie próbowałem:) mimo ze jestesmy 7 lat po slubie, apetyt na seks ma niewielki 1 na 2tygodnie- to akurat mi przeszkadza, loda tez nie robi, trudno da się z tym żyć. kocham ją razem z tymi małymi pinezkami i chciałbym je tulić codziennie nawet bez tego loda:). Jeżeli ktoś wam daje w kość jeszcze w związku partnerskim to w małżeńswie na pewno lepiej nie będzie. nie ma co się oszukiwać. małżeństwo jest jeszcze większym wyzwaniem i szczerze podziwiam rodziców, że tyle czasu są w związach. nie brnijcie w to. wyjaśnijcie sobie sprawy na poważnie, a jak nie będzie chciał rozmawiać na poważnie, choć ty tego stanowczo oczekujesz, to przecież nie będzie poważnie cię nigdy traktował. do dziewczyny bez cycków przestań mu robić loda powiedz, ze nie lubisz, bo ci wciska na hiszpana i czujesz się przy tym poniżona. jak powtórzy akcje jeszcze raz z hiszpanem to będzie cie poniżał dopóki będziecie razem, a nie życze ci małżeństwa w takim związku bo to męka przez całe życie

Gość niko 900
gościu poprzedni, ja próbuję właśnie wdrożyć sposób na przekonanie kobiety do loda, przyznam ze odniosłem dwukrotny sukces po kilku latach:) niestety wszystko trwa ale gra warta świeczki mogę się podzielić tym tematem jak cie interesuje ale chyba nie tutaj, to nie ten temat i miejsce

Gość Liczy sie caloksztalt
Liczy sie calosc caloksztalt : Jedrna ZGRABNA Pupa + Zgrabne nogi mmm+ wciecie w tali,strasznie podnieca mnie to jest wlasnie najbardziej kobiecie SEXY Wciecie w tali!! jaki ma brzuszek ,a nie tylko cycki.... Co z tego ze duze cycki jak ma zepsute cialo -Cale tylko OBLEPIONE chorym tluszczem ,celulitem :((: to jest bardzoo niestettyczne:(:( Cycki OBWISLE OKlaple jak u starej Baby..ogon bobra-skora cyckow zepsuta OBWISLA,do tego jeszcze czasami rozstepy ...:(:( WAZNE zeby piersi -byly zdrowe ladnie wygladaly -JEDRNE :) ale liczy sie calokszatlat ogolnie!!

Gość Prymitywy
Boze kto wam takich glupot naopowiadal ze licza sie tylko cycki!!!!???...JAKBY niewiadmo co to bylo....

Gość gość
Niko zawsze mozesz zalozyc nowy topic . O nielodowatych kobietach .

Gość nie jest ciebie wart
to niech ten cyckowy maniak niech idzie gdzie pieprz rosnie,skoro nie potrafi docenic co tak naprawde wazne w zyciu...

Gość gość
Do liczy sie caloksztalt . Ja nigdy znie przedkladalem wyglqdu ciala nad to co czulem . Na studiach mialem dziewczyne ktora seksbomba w pojwciu wiekszosci nie byla . Ale dla mnie byla najcudowniejszym z cudow do dzis jes kobieta -kamieniem milowym mojego zycia . Znalem ja jeszcze z LO tam miala ksywe wiedzma. Cudowna w lozku i nadprzwcietnie inteligentna .

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Prawdziwa kobieta nie bedzie wybierala facet ze wzgledu na dlugosc penisa :) bo to strasznie puste..

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
URODA -BARDZOOOO szybko mija KAZDY Zbrzydnie zestarzeje sie A poza tym dzis mozesz byc PIEKNA ..piekny a jutro ? za tydzien za pare lat??? W ZYCIU nigdy nic nie przewidzisz,wiec nie badz az Taki pewny_/pewna ...

Gość gość
Ja jestem drobniutka,malutka,a biust mam F. Faceci.durnieją na ich widok. Wiecie jakie to jest dopiero wkurzające?postrzeganie poprzez biust,przez cale życie

Gość cyckowi maniacy
Ci zakompleksieni pusci ..cyckowi maniacy durnieja..

Gość do drobniutkiej
do drobniutkiej kobietki z duzym biustem,czyli co robia? jak sie zachowuja??

Gość gość
Gapią się,komentują,no i z ich powodu większość by wlazla do lóżka.Je widać pierwsze,dopiero potem mnie.

Gość to jakies cackowe maniaki
bo to jakies cyckowe maniaki ,wtedy pewnie czuje sie jak z mamusia hehe

Gość sa zakompleksieniTak naprawde
to sie nazywa KOMPLEKS EDYPA :)

Gość ale o czym tu mowa
Prawdziwy mezczyzna pewny swojej meskosci bez kompleksow ,nie wezmie sobie kobiety ze wzgledu na duzy biust :) nie oszukujmy sie :)

Gość do osoby o nicku k7
kilka zdań tylko: jak można być w tak patologicznym związku? jak można być z człowiekiem, który nie powiedział przez 2 lata "kocham cię"? jak można być z człowiekiem, który regularnie nas poniża, ostentacyjnie okazując uwielbienie dla jakiejś cechy wyglądu, której nie posiadamy? . sorry za capsa, ale musiałam. jak można? dziewczyny, jakie wy macie poczucie własnej wartości i godności? zadne. brawo, każdy ma święte prawo do spierd.olenia sobie życia 🖐️

Gość do osoby o nicku k7
nie wiem dlaczego, ale caps lock mi się nie pokazał :) a szkoda, chciałam to wykrzyczeć :)

Gość Jasne kompleks edypa
Tak sobie mówcie, tereski deski ;) A tak serio - osobiście mam bardzo duże piersi i męża, który takie cycki jedynie preferuje (małe go nie kręcą w ogóle). Sama osobiście uważam, że małe cycki są cudne, seksowne, delikatne, dziewczęce i zamieniłabym się w minutę na te moje balony. Są całe stada facetów uwielbiających małe cycki i dziewczęcy typ urody. Także leczenie kompleksów wymyślaniem pierdół jest zwyczajnie bardzo żałosne i tanie (z Freuda pamięta tylko "kompleks edypa" i szaleje z diagnozami jedna z drugą ;) ). . Mój mąż jest 100% facet, od mamusi "odpępowiony" całkowicie, zdrowy emocjonalnie, nie zauważyłam żeby lubił mamusie, za to zauważyłam, że lubi kobiety o kobiecej, pełnej, bujnej urodzie (nie mylić z grubą). I tylko tyle, tak samo jak są faceci wolący typy bardziej dziewczęce. Więc zarzucanie samcowi (bo tym właśnie jest facet), że lubi pełną pierś kobiecą, że jest zaburzony - jest po prostu żenujące.

Gość gość
9/10 facetów lubi duże piersi... a ten jeden lubi tych dziewięciu. amen, taka prawda. nie ma fanów małego biustu. gdyby przed takim postawić naturalne, cudne cycki DD, a B, wybrałby DD, mimo że minute wcześniej zarzekałby się, że woli mniejsze piersi. mam cycki B i uważam się za aseksualną, mimo że tyłek i nogi mam świetne. boję się operacji, narkozy, i gdyby nie fakt że implanty trzeba wymieniać, poddałabym się zabiegowi powiększenia piersi.

Gość gość
Jestem ta drobniutka z biustem F. Nigdy nie spotkalam mężczyzny,któremu by się nie podobały. Zwłaszcza,ze pomimo wielkości są jędrne i sterczące. Denerwują mnie ,wkurzaja często ,te taksujące i jednoznaczne spojrzenia,problemy z zakupem garderoby itp,ale nie zamieniłabym ich na inne.

Jakiś chłopina co lubi małe cycki na pewno się znajdzie :p. Ja siebie akceptuję, powiedziałabym że mam takie na dłoń, może ciut większe, są w sam raz, pasują do mnie...fakt czasami chciałabym dowiedzieć się jak to jest z dużymi, ale do mnie takie balony nie pasowałyby. Najważniejsze to akceptacja samej siebie :)

Gość gość
Mam 46 lat i mam gigantyczne piersi miske QQQ, i zawsze mialam straszne powodzenie u facetow. Zawsze wisialy mi do polowy ud, wiec wiek nie ma znaczenia. Nieraz zonaci faceci chcieli sie rozwiezc i ozenic ze mna bo byli tak zachwyceni moim duzym biustem. Niedawno sie zwiazalam z mezczyzna 29-letnim bogaczem ktory odszedl od pieknej, 24 letniej dziewczyny aby byc ze mna mimo ze jestem przecietna z twarzy, ale on chcial kobiete z takimi duzymi piersiami. Nigdy nie nosze stanika i zawsze eksponuje swoje piersi agresywnie i faceci na to leca. Prawde o tym jak takie wielkie piersi dzialaja na mezczyzn wpoila mi mama i kazala mi pic duzo mleka.

powyższy post pokazuje że nawet 46 z obwisłymi balonami znajdzie swojego adoratora. Jedni wolą wielkie inni małe. Jak dla mnie ważne żeby były zadbane. Inna sprawa ze preferuję małe... nawet bardzo małe :) wolę jak są małe i sterczą ładnie niż duże zwisy. Rozmiar A/B to jak dla mnie ideał.

Gość Amelkakrk3
ja mam pełne B i dowiedzialam sie od mojego faceta ze mam za duze..ze wg go nie krecą ehh..

Gość gość
b lub c to najladniejsze piersi moja zona ma b zawsze wydawalo mi sie ze wieksze to seksowniejsze jestesmy naturystami opalamy sie w grupie wiec naogladalem sie duzych piersi i stwierdzam iz lebsze male niz przesadnie duze np e lub f szwagierka ma f plus rozstepy cieszyc sie trzeba z tego co sie ma