Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod i zalamana

Beznadziejny seks

Polecane posty

Gość pod i zalamana

on jest moim pierwszym partnerem, kochamy sie od roku (nastolatka nie jestem), ani razu nie mialam z tego przyjemnosci :/ na poczatku tylko bola potem tarcie w srodku i tyle...czy ze mna jest cos nie tak czy rok to za malo zeby odczuwac przyjemnosc z seksu ! ?

Gość gość
Jest kilka opcji. Może jesteś aseksualna i nigdy nie będziesz odczuwać przyjemności z seksu. Może podświadomie wciąż nie ufasz partnerowi i nie możesz się odblokować, żeby czuć się w pełni swobodnie, a może to on jest za słabym kochankiem, nie porywa cię po prostu i nie pociąga jako mężczyzna i pomimo tego, że go akceptujesz to traktujesz to jak siedzenie w autobusie obok koleżanki.

Gość pod i zalamana
no coz na poczatku az bylam mokra i lalo sie ze mnie doslownie podczas calowania tylko, potem bylo dotykanie sie i zanim zaczelismy uprawiac seks podczas pettingu mialam orgazm prawie za kazdym razem, mam warzenie ze tabletki strasznie obnizyly mi libido :/ niestety juz kilka mam za soba i wszytskie dzialaja tak samo :/ moze to cos z psychika... jestesmy razem 3 lata

Gość gość
moja partnerka też narzekała na tabletki to może być przyczyna, bez tabletek nie narzekała

Gość gość
To chyba wina tabletek ja po tabletkach anty tez tak miałam

Gość gość
reklamują jakieś specyfiki współdziałające z tabletkami i sprawiające, że nie będzie się miało tego obniżonego libido, ale nie wiem czy działają.

Gość pod i zalamana
pytalam o nie lekarza ale powiedzial ze to nic praktycznie nie daje :/ a testowanie kolejnych tabletek chyba nie zniose :/ musze poszukac innej metody ale plastry tez sa z hormonami :/

Gość pod i zalamana
zastanawiam sie nad LadyComp tylko boje sie ze komputerek mimo ze nie hormonalny nic nie da :/

Gość adaddadad
ja założyłam sobie spiralę świetna sprawa, ale teraz tak się zastanawiam że ja w sumie też ochoty na seks nie mam, czyżby od tego ? Chyba racej nie, to pewnie kwestia zmęczenia

Gość pod i zalamana
a spirala hormonalna? jak tak pewnie od tego :/ hormony strasznie zabijaja libido i juz saa waham sie czy to chemia wygasla czy to te tabletki

Gość gość
Mi sie wydaje że po prostu nie umiesz się wyluzować

Gość pod i zalamana
mam wrazenie ze ma to podloze psychiczne, bolalo mnie przez dluzszy czas to ze moj partner spal wczesniej z 4 innymi kobietami i to po dosc krotkiej znajomosci, moze w tym tkwi przyczya?!

Gość pod i zalamana
nie nie podszyw, mial 4 kobiety wczesniej w lozku powiesz ze nie duzo a jednak dla mnie kotra wczesniej miala facetow ktorzy chceli czekac do slubu jest ciezko sie z tym pogodzic

problem jest ewidentnie w Tobie. Trza było brać prawika. Teraz już za późno. Żaden prawik Cię nie zechce. Ale pytałaś go o inne? To podstawowy błąd z związkach. Przeszłość należy do niego.

Gość pod i zalamana
niestety pytalam a on byl ze mna szczery i jak to mowia , masz babo placek

Gość gość
A może on jest w te klocki słaby? Ma krótkiego? Skoro jest Twoim pierwszym, to tego nie wiesz.

Gość pod i zalamana
z rozmiarem na pewno wszytsko ok ! ( nawet chyba za duzy bo sprawia bol wchodzac za kazdym razem we mnie:/) reszty porownac nie moge moze jest slaby, ale podobno obie ex mialy orgazm wiec...

Gość gość
wystarczy że zacznie robić delikatnie i orgazm gwarantowany

Gość pod i zalamana
no nie wiem seks trwa u nas kilka minut i tyle

do seksu trzeba dojrzeć- po latach smakuje lepiej- juz znamy swoje ciała, weiemy co lubimy, i nie robi się tego z "powinności"