Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowa milosc vs stara wieloletnia milosc

Polecane posty

Gość gość

Czy nowa 'miłość' ma szanse wygrac ze starą wieloletnią miłoscią? Spotykam się z facetem 4 miesiące, odezwała się jego ex z którą był okolo 4 lat (rozstali sie pol roku temu), mieszkali ze sobą. Mimo, że uspokaja mnie, że nie mam się czego obawiać, że się przyjaźnią... czuje, że jest inaczej i że go trace. Oni widują się coraz częściej, my zaczynamy się mijać. Nie wiem co robić...

Gość kasiczkaaa1
zalezy z jakiego powodu sie rozstali, ale wydaje mi sie, ze stara milosc to zawsze wielki sentyment i nie da sie czysto przyjaznic, skoro odnawia sie kontakty to dlatego, ze sie teskni lub czegos brakuje

Gość gość
W związkach moich znajomych jak facet "przypominał sobie" o starej miłości, to zazwyczaj wkrótce jego stary związek sie konczył...

Gość gość
nowy związek* rzecz jasna

Gość tyna9
chociaz niewiadomo co bys zrobila szanse sa male, ze z tym wygrasz. lepiej odejdz od niego,zajmij sie soba, bo zanim sie zorientujesz wroca do siebie i zostaniesz na lodzie, ja juz kiedys cos takiego przezywalam, nigdy wiecej

Gość gość
Nie masz szans , czasem jest mozliwa przyjaźń z byłym partnerem , ale to dopiero po wielu latach a 6 miesięcy ...... Odejdź ,powiedz , że najwyraźniej tamten związek jest dla niego wciąż wazny i nie chcesz stawac mu na drodze do szczęścia. Pewnie to będzie straszne dla Ciebie , ale dzięki temu jest mała szansa , że kiedy znikniesz z jego zycia , przemyśli swoje uczucia i zacznie tęsknić. Jesli naprawdę Cię kocha powalczy o Ciebie , a jeśli nie trudno , jeśli wciąż tamtą darzy uczuciem nic nie zrobisz , a chyba nie chcesz żeby Cie zdradzał i pewnego dnia stwierdził , ze odchodzi do niej