Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TERMIN U SZCZYTA NA PAZDZIERNIK ZWOLNIĘ

Polecane posty

Gość gość

Witam. mam termin u dr szczyta na pazdziernik 2013 na konsultację, jezeli jest ktos zain teresowany odkupieniem tego terminu prosze o kontakt na maila luxmoda@interia.eu.

Gość gość
caluj psa w nos

Gość gość
W Polsce trzeba płacić za piadniecie. Nawet konsultacje u lekarza trzeba odkupić ! Pazerni ludzie! Nie ma kompletnie nic z dobrej intencji!

Gość gość
wiecie może ile sobie życzą za odstąpienie terminu?

Gość gość
oddałabyś ten termin za darmo koleżance albo nawet obcej osobie, a nie robić z siebie sępa. to jest żałosne.

Gość gość
zresztą ci po prostu skasują tę wizytę i tyle skoro nie możesz przyjść

Gość gość
to chyba dobry biznes, moze sama sie zapisze a tuz przed terminem napisze ogloszenie ze odsprzedam termin.

Gość gość
A nie wiesz jak to sępy? Nawet jak nikt sie nie znajdzie kto odkupi termin to i tak nikomu nie odda za darmo! Taka Polska mentalność!

Gość gość
jak nie moze isc to nie powinna nikomu oddawac ani odsprzedawac , tylko zadzwonic do kliniki ze rezygnuje i oni szybko znajda na to miejsce osobe z listy czekajacych. Jak mozna cos takiego sprzedawac!!

Gość gość
Ja to tak z nienawidzilam Polskę, ze jak bede miała tylko możliwość zrzec sie obywatelstwa to zrobię to bez wahania. Nie dość ze zostałam tam oszpecona to i na dodatek krew mnie zalewa co sie tam wyprawia. Wstyd mi było chodzić po chirurgach tu gdzie mieszkam co oni sobie pomyśleli jakich mamy specjalistów w Polsce! A wiecie co mnie wyprowadza z równowagi? Niedawno zozgladalam sie nad zmiana obywatelstwa. Polska to jedyny kraj na świecie w którym robią utrudnienia trzeba w sumie zapłacić prawie 5000pln za różnego rodzaje formalności! Gdzie w USA jest to za darmo, a w innych krajach płaci sie śmieszne sumy! Wstydzę sie ze urodziłam sie w tak okropnym kraju!

Gość gość
U Szczyta nie ma listy oczekujących. Kto pierwszy ten lepszy trzeba dzwonić do nich. Ja tez zrezygnowalam ze swojego bo dostałam wcześniejszy, i odrazu napisałam o tym na forum. Nigdy bym nie sprzedała bo to jest głupota!

Gość gość
niestety, dziki zachod w tej Polsce.

Gość gość
jak to nie ma listy oczekujacych , skoro ona ma Termin na pazdziernik??

Gość gość
Nie listy oczekujących na wcześniejszy termin. Czyli jak nie dzwonisz i nie pytasz to masz termin ktory sobie zaklepalas. Oni nikogo nie informuja telefonicznie ani przez emaila o tym ze ktos zwolnił wczesniejszy termin.

Gość gość
bylam zapisana do chirurga /w usa/ na termin''za rok'' Po 4 miesiacach sekretarka zadzwonila do mnie z pytaniem czy nie chcialabym przyjsc za tydzien bo ktos zrezygnowal i jest wolny termin wczesniej. O to mi chodzilo, piszac o liscie oczekujacych. Dla mnie to dziwne takie prywatne handlowanie terminami, ale jak widac co kraj to obyczaj.

Gość gość
Od Szczyta tak nie dzwonią. Pisałam ze to szurniety kraj.

Gość gość
Tez bym chciała mieszkać w USA tam sa najlepsi chirurdzy plastyczni.

Gość gość
zle robia , pozwalaja na istnienie czegos w rodzaju ''czarnego rynku'' terminow..

Gość szczyt szczytow
termin na papierze? :classic_cool: