Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzianieduza

brak krwawienia miedzy blistrami pytanie

Polecane posty

Gość zuzianieduza

witam od 5 miesiecy biore tabletki anty dodatkowo zabezpieczam sie prezerwatywa tak dla pewnosci bo to nie czas na dziecko dzis jest 5 dzien przerwy i nic zero krwawienia. moja gin jest na urlopie. co moze byc przyczyna takiego stanu rzeczy?

Gość gość
Ulotka!!!!!!!

Gość zuzianieduza
ok ok ulotka wiem ale w niej nie jest zbyt wiele napisane. moj drugi problem polega tez na tym ze do tej pory bralam cilest i wlasnie skonczylam ost opakowanie teraz dostalam inne tabletki i mialam wziac pierwszego dnia krwawienia ono jednak jak narazie nie wystapilo. mam zaczynac normalnie po tej 7-dniowej przerwie?

Gość zuzianieduza
dziekuje

Gość zuzianieduza
nadal niewiele wiem...

Gość gość
Oczywiście, że w ulotce Cilestu jest jak byk napisane, że krwawienie może tak po prostu nie wystąpić.

Nie wiem na jakie zmieniasz tabsy, ale dziwi mnie, że miałaś wziąść w pierwszy dzień krwawienia w przerwie, generalnie zasada jest taka, że jeżeli zmienia się ze słabszych na mocniejsze to przerwa i normalnie po przerwie tabsy, a jak odwrotnie, czyli z mocniejszych na słabsze to w ogóle się nie robi przerwy. Krwawienie w przerwie może nie wystąpić, wtedy test, żeby wykluczyć ciążę i następne opakowanie, jeśli te tabsy co będziesz zaczynać po przerwie są słabsze od Cilestu, to nie ryzykowałabym i dodatkowe zabezpieczenie przez 7 dni.

Gość zuzianieduza
tak kazala mi brac moja gin niewiem nie znam sie szczerze mowiac z dodatkowe zabezpieczenie i tak stosuje

Przecież to wszystko jest na ulotce każdych tabsów, nie wiem jak mozna się nie interesować i pisać, że się nie zna na lekach, które się przyjmuje 5 miesięcy.