Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie ćwiczenia wykonywać w domu

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym popracować nad swoją sylwetką... ale nie mam ochoty trenować na siłowni czy w klubie fitness z przyczyn m.in. finansowych, ale także dlatego, ze trochę mnie to krępuje. Poradźcie jakie ćwiczenia mogę wykonywać?

Gość nina13
może ćwiczenie z MEL B - znajdziesz na youtube

Gość gość
Ćwiczenia siłowe z obciążeniem-nic lepiej nie kształtuje sylwetki.

Gość gość
Obadaj fora: kfd i sfd - tam są zestawy ćwiczeń w domu. Ale kup sobie hantle - najlepiej regulowane (żeby można było obciążenie zmieniać), skakanka, mata (zwykład najtańsza karimata).

Gość gość
Cwiczenia silowe, potrzebowalabys na poczatek 2 sztangielek: www.tinyurl.com/qd7ytee - cos takiego, z regulowanym obciazeniem, najlepiej zakrecane, dzieki nim mozesz cwiczyc kazde partie miesni, do tego inne cwiczenia, np. brzuszku, pompki, reszte mozna ze sztangielkami - np. przysiady trzymajac sztangielki, itp. Atlas cwiczen: www.kulturystyka.pl/atlas/

Gość alisong
Mnie tak samo krępuje siłownia. Ciągle mam wrażenie, że ktoś się na mnie patrzy. W domu możesz wykonywać tak naprawdę każde ćwiczenia. Sprzęt możesz kupić sobie przecież sama. Ja zaczęłam od brzuszków, kupiłam sobie ławkę - tę pierwszą z http://sportbody.pl/lawki-treningowe_k211 i ćwiczę. Możesz jeszcze wykonywać ćwiczenia aerobowe, aerobik itp.