Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mandryna16

Maly problem z zdrowiem

Polecane posty

Gość Mandryna16

Cześć. Mam 16 lat i mam mały problem. Dosyć często boli mnie serce, głowa i nie mogę złapać oddechu, mam już tak od prawie roku. Ciągle bym spała, mam zimne dłonie i stopy a niekiedy jest mi strasznie słabo (prawie mdleję). Nie wiem co się dzieje. Miesiąc temu zaobserwowałam iż spadła mi temperatura ciała, wtedy nie mogłam nawet wstać. Miałam robione wyniki wszystko ok, EKG wykazało że moje serce bije zbyt szybko ale olano to z góry. Dodam iż w ubiegłe lato też mdlałam ale przyczyny nie odnaleziono i mi przeszło. Miałam robioną również biopsję guzów-powiększonych węzłów chłonnych za uchem. Znacie podobny przypadek bądź wiecie co by to mogło być, nie chcę ciągle martwić mamy. Czekam na odpowiedź. ;)

Gość gość
a tarczyce badałaś ?

Gość Mandryna16
Nie. Serce ma coś związanego z tarczycą ? Mama, babcia i siostra miała problemy z tarczycą. Mamie jeszcze nic nie mówiłam, ma wiele problemów. ;/

Gość gość
Serce ma coś związanego z tarczycą -oczywiście i to bardzo dużo. Ty masz typowe objawy tarczycowe. Powiedz mamie bo jak to tarczyca to może narobić dużo szkód.

Gość Mandryna16
Ok, dziękuję. Mam lekarza nie za dobrego, mama nawet mnie chciała do szpitala dać bo już ze mnie nic nie było a sama nie dawała już rady lecz lekarz się nie zgodził. Myślałam że to raczej serce a nie tarczyca. ;p dzięki wielkie jeszcze raz. ;)

Gość gość
Nie ma za co dziękować .Może to akurat nie tarczyca , trzeba się zbadać . Rodzinny niech da skierowanie na badanie TSH.. po wyniku już będzie coś widać .

Gość gość
Przed chwilą czytałam że to też objawy tzw. stanu przed, przed zawałowego ale ja chyba na to za młoda jeszcze jestem ? czy jak to jest bo ja wiele wiem ale w takich sytuacjach jestem ciemna.. xD