Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest dla was wazniejsze w zwiazku dodanie do zwiazku na fb czy zapoznanie rod

Polecane posty

Gość gość

co byscie wolaly - byc zapoznane z rodziną chłopaka czy byc oznaczone w zwiazku ? co by dało wam wieksza pewnosc,szczegolnie na poczatku? bo mi sie wydaje,że rodzine mozna poznac, po roku, dwóch a byc oznaczonym w zwiazku powinno byc sie od razu albo nie ma zwiazku i ja w czyms takim tkwie

Gość Do Gimbazjalistki
Jasne i jeszcze sobie stemplem na czole jebnij "w związku" wtedy życie będzie prostsze.

Gość i dobry dla mnie bądź
zdecydowanie poznanie rodziców. jestem parę lat w związku, ojca jego szybko poznałam bo po tygodniu, mamę po pół roku. ale mimo iż jesteśmy parę lat ze sobą to ja go nie oznaczyłam na fejsie, prywatność się przed Internetem broni...

Gość gość
a oboje macie fejsa? jak sie z tym czujesz? gdy np. widzisz że koleżanki albo koledzy mają to oznaczone, albo wklejają foty i oznaczają i piszą "z moim kochaniem" itp ? mi jest przykro, dlaczego moj tego nie robi... a z rodziną to może zapoznać każdą, a pokazac przed swiatem,że jest ze mną sie wstydzi ;( moze poluje na inną :(

Gość gość
w zasadzi ma rację że się wstydzi takiej tępej dzidy

Gość gość
co za problem :D jak masz takie parcie na fb to go oznacz i tyle :) my jesteśmy zaręczeni i jakoś żadne z nas nie czuje potrzeby aby się tym chwalić na fb

Gość gość
a ja czuje potrzebe, bo nie wiem czy on sie wstydzi, czy kreci z inna i co ja mam robic gdy napisze do mnie mega przystojny facet w moim typie i zacznie mnie podrywac? ostatnio mialam ... eh... boje sie,ze go zostawie moze i slusznie nie ustawil tego zwiazku ...widocznie czeka na inna a ja moze znajde innego, ktory z duma to ustawi.