Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypróźnianie w ciąży proszę o poradę

Polecane posty

Gość gość

wszędzie mówią że kobiety w ciąży mają zaparcia, problemy z zaparciami, ja zaczynam 4 miesiąc o od początku zaparć nie mam a ostatnio chodzę do toalety po 3/4 razy dziennie mimo że jem sporo słodyczy. czy to normalne? nie przytyłam jeszcze nic waga jest nawet na minusie ok 2 kg.

oczywiscie , mi sie w ciazy właczyło tzw drazliwe jelito i tez tak miałam , to ze wszystkie maja zaparcia to bzdura , stereotyp trochę , spokojnie ja zaczełam przybierac na wadze w około 20 tygodniu ciazy.

Gość wanderka
Może jesz dużo błonnika, ja jak piłam Jeliton to też nie miałam zaparć i spokojnie przechodziłam cala ciążę bez stresu nad sedesem

Ja spokojnie mogę polecić właśnie ten Jeliton nie brałam go co prawda w ciąży ale podczas karmienia i teraz też czasem po niego sięgam. Co najwazniejsze działa tylko mechanicznie, nie ma nic chemii i dla mnie to ważne.

Gość gość
to różnie bywa, ja na początku miałam rozwolnienia a później- w III trym. zaparcia. Starałam sie działać dietą żeby nie brać żadnych leków i sporo pić.Jak miałam gorsze dni to popijałam też orsalit żeby uzupełnić elektrolity.