Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beznadziejna figura 30latki FOTO

Polecane posty

Gość gość

Mam taką figure w wieku 30 lat. To nie jest moje zdjęcie, ale wygladam prawie identycznie, jedynie piersi mam ciut wieksze. Zawsze byłam taka niedorobiona. Obecnie jestem na diecie wysokobialkowej, chodze na siłke zeby troche rozbudowac mięśnie. Tak mi doradził trener bo chciałabym przytyć. http://i2.pinger.pl/pgr331/515478b6002b9fb74e70941f

Gość gość
ja mam 29 lat i mam podobną figurę, no może troszkę jestem grubsza i biust wiekszy, i jestem zadowolona ze swojej figury. To co mamy w wieku 30 lat wyglądać jak stare grube baby?

Gość gość
to musi być prowo :O

Gość gość
chyba jakas gruba baba napisala to prowo :O laska na zdjeciu ma idelną figurę! zgrabna, wciecie w talii, wszystko jedrne i piekne, jesli myslisz,że faceci lubią balerony to idz pakuj, jajecznica z 4 jajek codziennie + sterydy i siłka ; )

Gość gość
Czy to czasem nie ta sama dziewczyna co tu? http://tiny.pl/hzsf3 Jak widać wszsytko zależy od ustawień aparatu, przyjętej pozy itp itd Nie jest taka zła :)

Gość gość
hahahaa niezle prowo, ta dziewczyna ze zdjecia, to ideal ;p

Gość gość
ideał ?? kwestia gustu. Z taką drobną figurą wygladam jak dziecko, nikt mnie nie traktuje poważnie. Nikt nie wierzy, że mam 30 lat.

Gość gość
Dziewczyna ze zdjęcia to facet.Shemale z siusiakiem. Taka prawda.:classic_cool:

Gość gość
Biegać nie lubię, wolę spacery, ale ćwiczę na siłce. Jest to np. martwy ciąg ze sztangą, przysiady, ćwiczenia aerobowe z obciążnikami na kostkach. Chciałabym rozbudowac troche uda i zwiekszyć posladki. Nie chce być mimozą, którą wiatr jest w stanie przerwócić;)

Gość gość
Lady - ma to swoje plusy owszem, ale ja nie moge dostać pracy w zawodzie przez swój wygląd i to jest bardzo frustrujące. (nie będę pisac jakie studia ukończyłam).

no to na spacery wybieraj się w góry. codziennie podejście na jakiś mniejszy szczyt i sobie mięśnie wyrobisz ;)

Gość gość
jak na 30lat to jestes strasznie glupia... przez wygląd niby nie mozesz dostac pracy w zawodzie.. nie osmieszaj sie prosze cie. CHyba przez brak znajomosci nie masz tej pracy.

Gość gość
Wiesz, brak znajomości to druga sprawa. Na każdej rozmowie kwalifikacyjnej słysze - Pani tak młodo wygląda, taka Pani szczupła i drobna, no nie wiem czy Pani da radę.

Gość gość
ojej. chyba autorkę facet kopnął w doope dla laski podobnej ze zdjecia :) i sie mści. laska na zdjeciu-ideal,marzenie... jestem kobieta i moge sobie tylko wyobrazic,ze jestem taką fajna zgrabą duupą. weź idź pobiegaj to też się tobą któryś w końcu zachwyci ;) bo pewnie póki co pocieszasz sie,ze liczy sie wnetrze?

Gość gość
to gdzie ty aplikujesz do tej pracy? na wózki widłowe? palety przerzucać? :D

Gość gość
a cycki gdzie ?

Gość gość
ale grubas na tym zdjęciu, fu fu, ok idę zwrócić obiad, trzeba przecież zachować sylwetkę :)

Gość gość
Po pierwsze uważam,że to nie twoje zdjęcie,po drugie masz kompleksy.Może do psychiatry lub psychologa czas?

Gość gość
a no tak piszesz,że to nie twoje...