Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajomaa2013

Sponsoring

Polecane posty

Gość nieznajomaa2013

Czy są tutaj osoby będące w takiej relacji? Jakie macie doświadczenia? Macie jednego stałego faceta czy kilku? Jakie były Wasze początki? Macie jakieś określone zasady? Czekam tylko na poważne odpowiedzi, matkom teresom dziękuję.

Gość kindzisko
ja mam jednego 3-4 razy w miesiacu, mam 1000zl, ale on jest fajny to przyjemne i porzyteczne ;)

Gość nieznajomaa2013
Masz jakieś okreslone zasady? Seks tylko z prezerwatywą, pieniądze z góry itp? Opowiedz coś.

Gość nieznajomaa2013
Jak go poznałaś?

Gość gość
ile masz lat?

Gość kindzisko
znalizsmy sie wczesniej, to taki kumpel moze on mnie bardziej wspiera niz sponsoruje a ty chcesz tez?

Gość nieznajomaa2013
Mam pewną propozycję stałego układu. Tylko nie wiem jak zacząć.

Gość nieznajomaa2013
Jestem w trudnej sytuacji, nie chodzi tylko o sprawy materialne. Chciałam się dowiedzieć kilku rzeczy na ten temat, poznać opinię kobiet, które są w takim układzie i jak im z tym jest.

Gość nieznajomaa2013
Racruit, tak, myślę, że mogę traktować tego człowieka poważnie. Skoro się odzywasz, pewnie masz jakieś przejścia z tym związane?

Jeśli go znasz, jest pewny, będzie respektował warunki i ta sytuacja cię zbawi to twoja decyzja, ale jak to będzie bezuczuciowe to może się na twojej psychice odbić. Z drugiej strony jak będzie relacja, to może byc pózniej niezręcznie. Ale to obcy facet, czy go znasz?

Gość nieznajomaa2013
Jest to zupełnie obcy facet dla mnie. W dodatku sporo starszy.

I potrafisz sobie siebie tam wyobrazić, z tym obcym facetem, uprawiając seks, oddając się intymności czysto fizycznej? Myślisz, że nie będziesz się źle po takim czymś ze sobą czuła? Rozmawialiście?

Gość nieznajomaa2013
Tak, rozmawialiśmy. On też nie oczekuje czystej mechanicznej fizyczności, ale relacji w przyjacielskiej atmosferze, z rozmową i zabawą. Wciąż mam pewne obawy, chce spotkać się w weekend. Jeśli dojdzie do spotkania, napiszę tutaj jak było.