Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak kończy po minucie

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Mam kochającego chłopaka, który wspaniale mnie pieści, jest czuły, ale jeśli dochodzi do zbliżenia to kończy dosłownie po 2/3 "płytkich wlożeniach". bardzo mnie to frustruje, kochanie się nie sprawia mi przyjemności - wręcz tego nie chcę już. Wcześniej byłam w poważnym zwiazku, gdzie partner mógł godzinę, czasem nawet dłużej. Co robić bo staje się to dla mnie koszmarem? :(

Powiedz mu żeby sobie ukręcił wała z kołdry, dolał do dziury oleju roślinnego i jazda, z pewnością się rozbuja ;) a jak to nie pomoże niech skacze z dziesiątego piętra na krzywy ryj :D

Gość gość
może kupa na klate?

Gość aria255
zrób mu najpierw laskę :) a za drogim razem wytrzyma dłuzej :)

Gość gość
a ile razy dziennie się kochacie? Musisz mu wyrobić skórę na penisie - bzykać tylko w prezerwatywie i co najmniej kilka razy dziennie go dręczyć tak przez miesiąc

Gość gość
Jest to prawdziwy stosunek.Dłuzsze jest to p********ie

Gość gość
Dobrym sposobem jest tzw. metoda nazywana "techniką squeeze". Polega ona na tym, że na krótko przed orgazmem, gdy zaczyna się tracić kontrolę nad wytryskiem i nie można go już powstrzymać, członek należy silnie ścisnąć dwoma palcami poniżej "czubka" (inną metodą jest silny, głęboki ucisk miejsca pomiędzy odbytem a moszną). Następuje lekkie uspokojenie podniecenia, a po chwili, można kontynuować pieszczoty. Ta właśnie technika pozwala na znaczne wydłużenie "pierwszej rundy". Zazwyczaj bowiem drugie zbliżenie przebiega już bez problemów. Do tego wszystkiego można się zawsze wspomóc specjalnymi żelami. Pamiętajmy jednak, że większość mężczyzn, w miarę nabywania doświadczenia i uregulowania swojego życia seksualnego, może w końcu sterować odr****m wytrysku i dostosować go do potrzeb partnerki. Więcej na www.intymnosc.pl/aff/7733/orgasm-control-120tab-spray-15ml-gratis-p-743.html

Gość jakiś facet
troche mało piszesz - jak często uprawiacie sex? może jest wyposzczony - ktoś tam pisał o lodzie przed - to niezły pomysł i warto spróbować tylko daj mu czas na przed kolejnym podejściem

Gość indygus
Jeśli dopiero zaczynacie swoja przygodę z seksem, to jest to jak najbardziej normalne, z czasem te stosunki na pewno się wydłużą. Jeśli jednak trwa to już od dłuższego czasu, to może warto zainwestować w jakieś środki wspomagające potencję, np. Selectin jest bardzo dobrym suplementem, który pomaga na takie problemy.