Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

egoista w lozku

Polecane posty

Gość gość

moj facet jest egoista w lozku, na codzien jest opiekunczym dobrym facetem, a w lozku czeka tylko na wlasne doznania;/ on ma orgazm kilka razy dziennie a ja ja raz na 3 miesiace;/ codziennie zasypiam nieusatysfakcjonowana, on sie kladzie i czeka a ja mam go doprowadzic do orgazmu, potem zsypia i tyle;/ rozmawialam z nim o tym ,a on mowi,ze przeciez mnie dotyka;/ a wcale tak nie jest i ze sie wycofuje bo wydaje mu sie,ze jestem juz za mokra;/ az mysle nad rozstaniem;/ czuje siee totalnie aseksualna;/

Gość gość
A mój znowu kocha długi namietny seks a ja uwielbiam szybkie numerki

Gość gość
nastepnym razem jak bedzie dochodzil, to przerwij w trakcie i idz ogladac tv :)

Gość gość
następnym razem jak będzie miał ochotę to powiedz że tobie się nie chce bo i tak nie dojdziesz... i przytrzymaj go tak parę dni a potem sprawdzisz czy jest poprawa:) jak nie będzie to powtórzcie to jeszcze raz:) albo zacznij się przy nim masturbować :) może się chamsko poczuje

Gość gość
ale nie chce mu zrobic przykrosci dlatego nie zrobilamn do tej pory tak jak radzicie dziewczyny,ale juz mam dosc bo ile mozna;/

Gość gość
nie chcesz mu zrobić przykrości ale nad rozstaniem się zastanawiasz. Do niektórych to trzeba łopatologicznie. Dobrze ktoś napisał z tym telewizorem, spodobałoo mi się :P

Ciekawe a ten twoj jakos nie pomyslal ze tobie moze przykrosc sprawic. Przestan zachowywac sie jak ofiara i walcz o swoje

Gość gość
to poloz sdie ty i zobacz co zrobi;Doczekuj tak jak on nasladuj go;D